Terug

Open Dag DHTA en meer praktijkuren voor BOL-student

Op maandag 12 juni is alweer de laatste Open Dag van dit schooljaar van de DHTA Tandtechniek. De dag is bedoeld voor mensen die willen groeien als professional of toe zijn aan een carrièreswitch maar ook andere belangstellenden zijn welkom. Dus kom op 12 juni een kijkje nemen bij de unieke mbo-opleidingen Tandtechnicus kroon- en brugwerk en Tandtechnicus prothese.

Meer praktijkuren voor BOL-student
Vanaf schooljaar 2023-2024 krijgt de BOL-opleiding een andere opzet. BOL-studenten stappen in het derde jaar over naar de BBL-opleiding. Studenten gaan vanaf dan één dag per week naar school en hebben daarnaast werk bij een erkend leerbedrijf. Dit betekent: veel meer praktijk, waardoor de vaardigheden van de toekomstige afgestudeerden nog beter zullen aansluiten op de wensen van de werkgevers. Ofwel; in de nieuwe opzet heeft de 'BOL-student' bij afronding van de opleiding al twee jaar werkervaring.

Aanmelden voor de Open Dag
Klik hier om u aan te melden voor de Open Dag.

DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.