Dental Expo

Dental Expo 2014 en jubileum NMT

Van 20 tot en met 22 maart vindt de tandtechnische beurs 'Dental Expo 2014' plaats in de RAI te Amsterdam. De VLHT zal ook dit keer weer met een stand op de beurs aanwezig zijn, om alle leden en andere belangstellenden te kunnen verwelkomen.

Uiteraard zullen in elk geval alle leden van ons een uitnodiging voor de beurs krijgen. Wat we gaan doen blijft nog even een verrassing, maar alle bezoekers zullen weten dat de VLHT er is en waar wij voor staan. Houdt u uw brievenbus en mailbox dus in de gaten!
 

In 2014 bestaat de NMT 100 jaar, en dat wordt gevierd. Er zijn door het jaar heen diverse activiteiten gepland, waaronder een congres op 16 en 17 mei 2014. De VLHT zal met een stand vertegenwoordigd zijn op dat congres. Nader bericht hierover volgt in een later stadium.

DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.