DHTA zoekt docent tandtechniek

De Dutch HealthTec Academy (DHTA), de school voor gezondheidstechniek te Utrecht, verzorgt vakopleidingen op mbo-niveau, aansluiting naar hbo-opleidingen en na- en bijscholing voor vakmensen die ontwerpen, vervaardigen en verkopen. De DHTA zoekt per direct een enthousiaste docent tandtechniek, met minimaal vijf jaar werkervaring in het vakgebied.

Profiel
Ruime werkervaring (minimaal 5 jaar)
Kan in teamverband resultaatgericht werken
Is bereid tot het behalen van een didactische aantekening
Kan coachend (bege)leiding kan geven aan groepen leerlingen
Beschikt over organisatorische vaardigheden
Heeft een diploma IVT of DHTA tandtechniek niveau 4.

 

Arbeidsvoorwaarden
Een interessante baan met aantrekkelijke ontwikkelingsmogelijkheden
Aanstelling en salariëring in overleg
De DHTA kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering (volledige dertiende maand) en een reiskostenregeling.

 

Contact en informatie
Neem voor meer informatie contact op met Werner Krause, teamleider Tandtechniek, tel. 06-52072099 of mail naar wkrause@dhta.nl.

 

Solliciteren
U kunt uw sollicitatiebrief en CV uiterlijk vrijdag 1 november 2013 per mail sturen naar rkrouwel@svgb.nl of per post naar de Dutch HealthTec Academy, t.a.v. Mevrouw R. Krouwel, Postbus 9907, 3506 GX te Utrecht.

DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.