Gratis website voor leden nu bestelbaar

Veel tandtechnische labs hebben nog geen eigen website. Omdat het te duur is, omdat het tijd kost om er een te laten maken of om andere redenen. De VLHT heeft nu de oplossing: het secretariaat kan voor leden van de VLHT gratis een website aanmaken. Deze website is tot op zekere hoogte standaard, maar elk lid kan de website aan zijn eigen wensen en huisstijl aanpassen, door voor eigen kleuren te kiezen en pagina's toe te voegen.

Op de ledenvergadering van 23 april in Utrecht is deze nieuwe dienst van de VLHT aan de leden gepresenteerd.
De website heeft standaard een homepage/welkomstpagina, een pagina 'over ons', een pagina om producten te laten zien, een pagina 'nieuws' en een contactpagina. Andere pagina's, zoals bijvoorbeeld voor vacatures, kunnen worden toegevoegd.
De website werkt volgens een zogenaamd content management systeem (CMS). Dat betekent dat u zelf heel eenvoudig bij voorbeeld nieuwsberichten of foto's van gemaakte producten toe kunt voegen.
Voor de aanschaf van de website betaalt u als VLHT-lid helemaal niets. Wel brengt de website beperkte terugkerende kosten met zich mee, die voor uw eigen rekening zijn. Die kosten bedragen echter slechts 10 euro excl. BTW per maand. Daarvoor krijgt u de registratie van een domeinnaam (uw internetadres), webhosting (de ruimte op de schijf van een server, waar uw site staat) en het gebruik van e-mail. Daarnaast biedt de sitebouwer u voor dat bedrag ook nog eens tot één uur technische support of eventueel maatwerk per jaar, mocht u toch ergens tegen aanlopen. Zolang u lid bent, kunt u van deze zeer interessante regeling gebruik blijven maken!

Het systeem is zo goed als gereed, dus binnenkort kan uw eigen website live gaan! Heeft u belangstelling of vragen? Laat het dan weten aan het secretariaat!

DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.