Terug

Jaarvergadering op 12 november bij Dental Impex

Ondanks de coronacrisis zullen we op donderdag 12 november om 19.00 uur onze jaarvergadering houden. Dit keer zullen we gastvrij ontvangen worden door Dental Impex te Leerdam. Onder meer een korte bedrijfspresentatie, een rondleiding en de jaarlijkse ledenvergadering zullen op het programma staan. De ontvangst met broodjes en koffie is vanaf 18.30 uur.

Dental Impex is al ruim dertig jaar leverancier van tanden en kiezen in zowel porselein als kunststof. Daarnaast verkopen zij ook pers- en gietkunststoffen, lichtuithardende lepelplaten, opstelwas en vele andere benodigdheden voor de moderne tandtechnicus. Vanaf 18.30 uur worden we hartelijk welkom geheten door eigenaar Jan-Willem Manger en zijn medewerkers.

Dit is een vooraankondiging. U zult te zijner tijd tevens per post een uitnodiging ontvangen. De stukken voor de ledenvergadering zullen tijdig op de website geplaatst worden.

Uiteraard zullen we alle benodige voorzorgsmaatregelen nemen, om coronabesmatting te voorkomen. Uiteraard voegen we ons naar de (eventuele extra) overheidsmaatregelen, hetgeen onder meer betekent dat de datum onder voorbehoud is. Vanwege corona zal alleen deelname na aanmelding mogelijk zijn.

De aanmelding is reeds geopend.

DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.