Jaarvergadering op 18 april 2016 bij NextDent

Op maandag 18 april 2016 vindt onze jaarvergadering plaats bij NextDent te Soesterberg. Tijdens deze jaarvergadering nemen we afscheid van onze voorzitter Erik Kruiderink. Daarnaast zijn er presentaties van NextDent en Arseus en is er ook een korte ledenvergadering.

Het programma van de bijeenkomst luidt:

. 18.30 uur: Inloop met broodjes en koffie

. 19.00 uur: Algemene Ledenvergadering

. 20.00 uur: Afscheid van voorzitter mr. Erik Kruiderink

. 20.15 uur: Presentatie NextDent

. 21.00 uur: Presentatie Arseus

. 21.15 uur: Afsluiting met een drankje

. 22.00 uur: Sluiting.

De jaarvergadering is alleen toegankelijk voor leden en andere genodigden. De agenda en de andere stukken voor de algemene ledenvergadering vindt u uiterlijk een week van tevoren op het besloten deel van deze website. Problemen met inloggen? Laat het ons weten!

We zouden het zeer waarderen als u laat weten of u zult deelnemen, ook met het oog op de catering. U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier. Komt u met meerdere personen? Geeft u dan a.u.b. de naam van de tweede persoon op bij 'vragen en opmerkingen'. Bij voorbaat dank!


Velden met een * zijn verplicht.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.