Jaarvergadering op 23 april bij de DHTA

Op maandag 23 april 2018 vindt onze jaarvergadering plaats bij de DHTA, St. Laurensdreef 22 te Utrecht. Tijdens deze jaarvergadering wordt onder meer aandacht besteed aan de mogelijkheid om door de VLHT gratis een website te laten aanmaken. Daarnaast zijn een presentatie door directeur Bart Wendrich, een rondleiding en een korte ledenvergadering gepland.

Het programma van de bijeenkomst luidt:
. 18.30 uur: Inloop met broodjes en koffie
. 19.00 uur: ALV
. 19.45 uur: Uitleg over de ledenwebsites
. 20.15 uur: Presentatie DHTA door directeur Bart Wendrich
. 20.45 uur: Korte rondleiding
. 21.15 uur: Afsluiting met een drankje
. 22.00 uur: Sluiting.
 
De jaarvergadering is alleen toegankelijk voor leden en andere genodigden. De agenda en de andere stukken voor de algemene ledenvergadering staan op het besloten deel van deze website ('Stukken voor de ledenvergadering op 23 april 2018 te Utrecht'). Problemen met inloggen? Laat het ons weten!

We zouden het zeer waarderen als u laat weten of u zult deelnemen, ook met het oog op de catering. U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier. Komt u met meerdere personen? Geeft u dan a.u.b. de naam van de tweede persoon op bij 'vragen en opmerkingen'. Bij voorbaat dank!

Velden met een * zijn verplicht.

*
*
*
*
*
*

Aantal werkzamen personen incl. ondernemer:

DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.