Jaarvergadering op 23 mei bij Arseus

Op donderdag 23 mei 2019 vindt onze jaarvergadering plaats bij Arseus, Veluwezoom 16 te Almere. Tijdens deze jaarvergadering wordt onder meer aandacht besteed aan de nieuwe FUWA. Daarnaast zijn een presentatie door Arseus en een korte ledenvergadering gepland.

Het programma van de bijeenkomst luidt:

. 18.30 uur: Inloop met broodjes en koffie
. 19.00 uur: Algemene ledenvergadering met speciale aandacht voor de nieuwe FUWA (*)
. 20.15 uur: Presentatie Arseus Lab en hun producten door Dolf van der Beek, accountmanager
. 21.15 uur: Napraten en netwerken met een drankje en hapje
. 22.00 uur: Sluiting.

De jaarvergadering is alleen toegankelijk voor leden en andere genodigden. De agenda en de andere stukken voor de algemene ledenvergadering staan vanaf 9 mei op het besloten deel van deze website ('Stukken voor de ledenvergadering op 23 mei 2019 te Almere'). Problemen met inloggen? Laat het ons weten!

We zouden het zeer waarderen als u laat weten of u zult deelnemen, ook met het oog op de catering. U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier. Komt u met meerdere personen? Geeft u dan a.u.b. de naam van de tweede persoon op bij 'vragen en opmerkingen'. Bij voorbaat dank! 


Velden met een * zijn verplicht.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.