Landelijk Festival voor de Tandtechniek op 22 september!

Op vrijdag 22 september 2017 organiseert de VLHT het 'Festival voor de Tandtechniek', voor alle leden van de VLHT, hun personeelsleden, andere tandtechnici, tandartsen met wie de leden samenwerken en andere genodigden. Tijdens het festival zullen aansprekende sprekers hun visie geven op de toekomst van de tandtechniek maar zal er ook zeker ruimte zijn voor amusement. En natuurlijk is er lekker eten en drinken.

Na jaren van crisis in de tandtechniek gaat het bij veel bedrijven weer wat beter. Tijd dus om deze moeilijke periode achter ons te laten, de goede dingen te vieren en de blik te richten op de toekomst. Dat zullen we doen samen met een aantal gerenommeerde sprekers. Deze zijn nog niet allemaal bekend, maar we kunnen alvast verklappen dat de bekende presentator van de Formule 1 en tandarts Jack Plooij als moderator zal optreden. Daarnaast is ook de bekende trendwatcher in de zorg Adjiedt Bakas vastgelegd.

Het festival vindt plaats bij 'Veerkracht' in Apeldoorn, een leuke en hippe, centraal gelegen locatie. De aanvang is om 15.00 uur en het festival duurt tot 21.00 uur. De inloop ‚Äčis vanaf 14.00 uur. Er zullen foodtrucks en andere kraampjes zijn met lekkere hapjes en drankjes.

‚ÄčAlle leden kunnen twee gratis toegangskaarten krijgen. Voor andere medewerkers en voor relaties van de leden geldt bovendien een gereduceerd tarief.

Klik hier voor meer informatie en kaarten bestellen. Let op! Het gratis inschrijven voor vrijkaarten (alleen leden) kan tot 30 juni 2017!

DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.