Lustrumcongres NVTS op 6 en 7 april in Amsterdam

In 2008 is de Nederlandse Vereniging voor Tandheelkundige Slaapgeneeskunde (NVTS) opgericht. Om het 10-jarig jubileum te vieren, wordt u van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het tweede lustrumcongres 'MRAmsterdam'. Dit congres belicht recente klinische en wetenschappelijke ontwikkelingen in de (tandheelkundige) slaapgeneeskunde en obstructieve slaapapneu.

Naast verschillende Nederlandse experts biedt het programma ook veel bekende internationale sprekers. U krijgt dus de gelegenheid om uw kennis en ervaring te delen met collega's van over de hele wereld. De hoofdtaal zal om die reden Engels zijn.
Noteert u dus vrijdag 6 en zaterdag 7 april 2018 in uw agenda!

De locatie voor het congres is de 'Heineken Experience' in Amsterdam. Deze voormalige Heineken-brouwerij, die tegenwoordig een museum herbergt, bevindt zich in het centrum van onze hoofdstad. Dit betekent dat veel van de hotels en de belangrijkste toeristische attracties op loopafstand liggen.

Na een rondvaart op vrijdagavond 6 april viert de NVTS haar lustrum in de 'Skylounge' in het Double Tree by Hilton.

Het bestuur van de NVTS hoopt dat deze wake-up call u zal aanmoedigen om deel te nemen!

Klik hier voor meer informatie over het programma en aanmelden.

DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.