Maximale designvrijheid met Straumann Variobase

Wilt u meer behandelmogelijkheden voor solitaire en meervoudige restauraties? Met Straumann® Variobase® kunt u met uw eigen workflow hoogwaardige originele prothetische restauraties vervaardigen. Zo is er voor de enkeltandsvervanging het Variobase-abutment met 5,5 mm schachthoogte waarmee hogere kronen vervaardigd kunnen worden. Voor meervoudige tandsvervanging is er nu het Variobase-abutment voor bruggen.

Variobase-abutment; een sterke basis voor veel flexibiliteit
De originele TiBase van Straumann biedt u de flexibiliteit om geïndividualiseerde abutments te vervaardigen die op uw eigen werkwijze aansluiten. Of u nu kiest voor persen, gieten of frezen. De abutments hebben een hoge retentie voor de coping dankzij een gepatenteerd verbindingsmechanisme met een extra verbindingsoppervlak met vier nokken.

Variobase-abutment voor bruggen         
Met het Variobase-abutment voor bruggen is het mogelijk om originele verschroefde bruggen in zirkonium voor meervoudige tandsvervanging op Straumann-implantaten te maken. Met de Variobase-copings voor Screw-retained-abutments voor Straumann® Bone Level-implantaten is een divergentie tot 60° tussen twee implantaten te corrigeren.

Direct toepasbaar in uw workflow
Of u in uw laboratorium nu heeft gekozen voor een analoge of digitale workflow, met Straumann Variobase kunt u onmiddellijk aan de slag. Er zijn geen investeringen nodig om deze hoogwaardige prothetische restauraties te vervaardigen.

Nauwkeurige pasvorm implantaat-abutmentconnectie
Dankzij het gebruik van componenten met de originele Straumann-connectie hebben de componenten een optimale pasvorm. Bovendien genieten u en de patiënt zo van de Straumann-garantie.

Meer informatie?
Kijk op www.straumann.nl.

De verantoordelijkheid voor deze tekst berust bij de leverancier.

DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.