Nieuw online platform over tandheelkundig keramiek

In onze snelle wereld worden tandtechnische laboratoria geconfronteerd met veel vragen en zoeken ze naar een betere efficiëntie en kosteneffectiviteit. Velen zijn niet in staat om de steeds toenemende verscheidenheid aan producten, productsystemen en processen bij te houden. Daarom heeft Ivoclar Vivadent een nieuw interactief online platform opgebouwd, waar actuele uitdagingen van tandtechnische laboratoria uitvoerig aan bod komen.

Het verhogen van de productiviteit en efficiëntie
Het nieuwe online platform www.worldofceramics.com geeft nuttige tips over de tandtechnische onderwerpen. Men leert hoe de productiviteit van een lab kan worden verhoogd, waar men op moet letten bij het selecteren van keramisch materiaal of apparatuur en wat de huidige trends zijn op het gebied van tandheelkundig keramiek. Bovendien wordt de mogelijkheid geboden om deel te nemen aan discussies, ervaringen te delen en tips uit te wisselen.

Lancering nieuwe producten in oktober
Maar dat is niet alles. In de maand oktober worden tandtechnici en geïnteresseerden geïnformeerd over nieuwe producten van Ivoclar Vivadent en de antwoorden die daarmee gegeven worden op de huidige prangende vragen van tandheelkundige laboratoria.

DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.