Open Huis DHTA op 16 april

Denkt u erover uw medewerker een opleiding te laten volgen, of bent u op zoek naar een leerling-werknemer? Of bent u benieuwd met welke cursussen u uw vakmanschap kunt verdiepen? Ook als u gewoon nieuwsgierig bent naar de DHTA, bent u op zaterdag 16 april tussen 10.00 en 14.00 uur van harte welkom om van gedachten te wisselen met de docenten.

Directeur Bart Wendrich (foto) leidt u op die dag persoonlijk rond door de school. In de praktijklokalen zijn doorlopende demonstraties en staan vakdocenten klaar om met u van gedachten te wisselen over de mbo-opleidingen en cursussen tandtechniek, optiek, audicien, orthopedische (schoen)techniek en schoenhersteller.

Mocht u zelf niet in de gelegenheid zijn om te komen, maar u heeft wel een vacature? Op deze open dag komen altijd veel geĆÆnteresseerde potentiĆ«le werknemers. DHTA maakt hen graag attent op uw vacature. Stuurt u dus gerust uw gegevens naar mailadres BPV@dhta.nl o.v.v. 'vacature'.

De DHTA hoopt u te verwelkomen op zaterdag 16 april 2016. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar BPV@dhta.nl.

Verder is recentelijk de MBO publicatie 'Vakmanschap in de 21ste' eeuw verschenen. Hierin is ook een stukje over de tandtechniek opgenomen. Klik hier voor het artikel.

 

DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.