Open huis DHTA op 7 december

Denkt u erover uw medewerker een opleiding te laten volgen, of bent u op zoek naar een leerling-werknemer? Of bent u benieuwd met welke cursussen u uw vakmanschap kunt verdiepen? Ook als u gewoon nieuwsgierig bent naar de DHTA, bent u van harte welkom op de Open Dag op 7 december tussen 18.00 en 21.00 uur.

De Dutch HealthTec Academy verzorgt de mbo-opleidingen audicien, opticien orthopedisch (schoen)technicus, technisch oogheelkundig assistent en tandtechnicus. Naast vakopleidingen verzorgt de school een groot aantal cursussen. U bent ook van harte uitgenodigd om u aan te melden voor een meeloopdag.

 

Naast informatie over alle genoemde opleidingen is er ook aandacht voor het vinden van een leerwerkplek, een voorwaarde voor het volgen van een BBL opleiding bij de DHTA.

 

De DHTA hoopt u te verwelkomen op donderdag 7 december 2017. U kunt zich aanmelden voor dit Open Huis door een mail te sturen naar info@dhta.nl.

De DHTA is gevestigd op de St.-Laurensdreef 22 in Utrecht. Voor meer informatie bezoekt u de website.

 

In september 2017 is de DHTA gestart met de opleidingen Opticien, Orthopedisch technicus en Tandtechnicus in een BOL voltijd variant: vier dagen naar school en een dag stage. Daarnaast staan er weer tal van andere opleidingen en cursussen op het programma. Klik hier voor alle cursussen voor de tandtechniek ('lachen').

DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.