Open huis DHTA Utrecht

Denkt u erover uw medewerker een opleiding te laten volgen, of bent u op zoek naar een leerling-werknemer? Of bent u benieuwd met welke cursussen u uw vakmanschap kunt verdiepen? Ook als u gewoon nieuwsgierig bent naar de DHTA, bent u op een van de drie open dagen van harte welkom om van gedachten te wisselen met de docenten.

Op die dagen krijgt u desgewenst een rondleiding door de school. In de praktijklokalen zijn doorlopende demonstraties en staan vakdocenten klaar om met u van gedachten te wisselen over de mbo-opleidingen en cursussen tandtechniek, optiek, audicien, orthopedische (schoen)techniek en schoenhersteller.

Bent u werkgever en heeft u een vacature? Op deze open dag komen altijd veel geïnteresseerde potentiële werknemers. DHTA maakt hen graag attent op uw vacature. Stuurt u dus gerust uw gegevens naar mailadres info@dhta.nl o.v.v. 'vacature'.
De DHTA hoopt u te verwelkomen op een van de volgende dagen:
 
  • Woensdag 7 december 2016 van 18.00 tot 21.00 uur
  • Zaterdag 11 maart 2017 van 10.00 tot 14.00 uur
  • Woensdag 19 april 2017 van 18.00 tot 21.00 uur.
 
U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar info@dhta.nl. U kunt de DHTA ook bellen op nummer 030-6303555.
 

Overigens bestaat met ingang van studiejaar 2016-2017 de mogelijkheid om twee maal per studiejaar in de opleiding tot tandtechnicus aan de DHTA in te stromen. Naast het instroommoment september is er nu ook de mogelijkheid om begin februari te starten met de opleiding. De studieduur en kwalificerende eisen zijn ongeacht welk instroommoment men kiest gelijk. De criteria voor inschrijving zijn:

  • Of Vmbo kaderberoepsgerichte of theoretische of gemengde leerweg
  • Of Havo/vwo overgangsbewijs van 3e naar 4e leerjaar
  • Of Diploma basisberoepsopleiding of vakopleiding voor eenzelfde beroep of beroepencategorie
  • Werkzaam zijn op een erkend leerbedrijf
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Indien een kandidaat niet voldoet aan één van de toelatingseisen volgt een intakegesprek bij het team centrale intake (TCI) en een toelatingsonderzoek.

DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.