Open huis Dutch HealthTec Academy

Op maandag 12 juni houdt de Dutch HealthTec Academy een open avond. Van 18.00 uur tot 21.00 uur staan de vakdocenten klaar om alle vragen te beantwoorden over de mbo-opleidingen orthopedisch (schoen)technicus, audicien, opticien, technisch oogheelkundig assistent en tandtechnicus. En natuurlijk kunnen ze ook informatie geven over de vele cursussen die de DHTA verzorgt.

Tijdens de open avond is er onder meer aandacht voor het vinden van een leerwerkplek, een voorwaarde voor het volgen van een BBL-beroepsopleiding bij de DHTA.


Naast de BBL-vakopleidingen en de cursussen gaat de DHTA komend schooljaar september 2017 ook starten met 3 BOL-opleidingen. De opleidingen Opticien, Orthopedisch technicus en Tandtechnicus krijgen namelijk een BOL-variant.


De DHTA hoopt u te verwelkomen op maandag 12 juni 2017. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar info@dhta.nl.

 

DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.