OVAP Conference 25-27 juni 2015 in Dalfsen

Van donderdag 25 t/m zaterdag 27 juni a.s. organiseert de OVAP (Orthodontische Vereniging van Algemeen Practici) na het succes van het congres in 2014 en op verzoek van haar leden wederom een meerdaags congres, ditmaal in Hotel en Congrescentrum Mooirivier in Dalfsen, Nederland.

Wat is de OVAP?
De OVAP is een vereniging van tandartsen met interesse voor orthodontie. De vereniging zet zich in voor het bevorderen van de orthodontie door tandartsen in de breedste zin van het woord. Het merendeel van de leden voert orthodontische behandelingen uit in hun tandartspraktijk. Daar zijn tandartsen bij die enkele orthodontische behandelingen per jaar uitvoeren, andere collega’s hebben hun praktijk voor een groter deel (sommigen zelfs volledig) aan de orthodontie gewijd.

OVAP Conference 2015
Tijdens dit congres zal net zoals op het congres in 2014 in Nunspeet de vermaarde Amerikaanse spreker dr. Gerald S. Samson, DDS spreken. Tijdens deze bijzondere gelegenheid zal hij op zijn geheel eigen en unieke wijze invulling geven aan het thema: 'Hands-on' Mixed Dentition Orthodontics, Mix'n in the Netherlands.

Programma & aanmelden
Dit jaar wordt gestart met een pre-course op 25 juni, het congres zelf op 26 juni en tot slot een post-course op zaterdag 27 juni. Tijdens de pre- en de postcourses wordt in een kleiner gezelschap samen met Gerald Samson dieper op een aantal zaken in gegaan, is er ruimte voor nog meer interactie en bespreken de deelnemers gezamenlijk cases die door hen zelf kunnen worden aangemeld. Het aantal deelnemers is voor deze twee courses beperkt, dus wacht niet te lang met het aanmelden. O.a. het volledige programma, de tarieven, accreditatie informatie en het aanmeldingsformulier staan op de website: www.ovap2015.com. Indien u zich vóór 1 maart aanmeldt, ontvangt u een korting van 10% op uw registratie.

DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.