Personeel gezocht: bedrijfsleider M/V bij Smithuis

Een tandtechnisch bedrijf zoekt een medewerk(st)er. Functie: bedrijfsleider die meewerkt op de afdeling prothese en verantwoordelijk is voor het aansturen van deze afdeling. Ervaring: vakkennis, deskundigheid en de bijbehorende vaardigheden zijn een belangrijke voorwaarde. Omvang functie: full time. Ingang: per direct.

Functieomschrijving
Kandidaat is  een gediplomeerde en ervaren medewerker die vakbekwaam is op het brede taakgebied van de tandtechniek. Hij of zij werkt mee op de afdeling prothese en is verantwoordelijk voor het aansturen van deze afdeling. Levert daarin kwalitatief hoogwaardige productie en onderhoudt op klantvriendelijke wijze de contacten met de tandartsen. Ook draagt kandidaat bij aan de realisatie van een effectieve en efficiĆ«nte bedrijfsvoering voor het gehele laboratorium. Kandidaat volgt actief de actuele technologische ontwikkelingen en integreert deze waar mogelijk binnen de bedrijfsprocessen. Om blijvend te kunnen voldoen aan de voorschriften en richtlijnen, waaronder  hygiĆ«ne, veiligheid en arbeidsomstandigheden is het aandachtsgebied kwaliteitsmanagement een kerntaak.

Functie-eisen
U bent klant- en service gericht en stelt kwaliteit op de eerste plaats. U heeft de beschikking over de gewenste sociale en contactuele eigenschappen en bent hierdoor in staat een uitstekende relatie op te bouwen en onderhouden met alle klanten. U staat open voor nieuwe ontwikkelingen en vernieuwingen binnen het vakgebied. Het ontwikkelen van de medewerkers en het benutten van het beschikbare talent is voor u een belangrijke motivatie en u draagt vooral ook bij aan de positieve collegiale verhoudingen en uitstekende onderlinge samenwerking. Vakkennis, deskundigheid en de bijbehorende vaardigheden zijn belangrijke voorwaarden.

Functie binnen de organisatie
Kandidaat is lid van het managementteam en rapporteert rechtstreeks aan de algemeen directeur.

Standplaats
De functie wordt uitgeoefend binnen de vestiging in Hengelo (Ov).

Smithuis Tandtechniek biedt u:
Een prettige en uitdagende werkomgeving met goede arbeidsvoorwaarden en uitstekende ontwikkelmogelijkheden. Doordat Smithuis proactief inspeelt op de technologische ontwikkelingen binnen de sector blijft het ook in de toekomst een aantrekkelijke werkgever met veel perspectief.

Interesse?
Reageer door uw sollicitatiebrief en CV te mailen naar info@smithuistandtechniek.nl. Voor vragen belt u Harry Grooters, te bereiken op 0800-0224111. Zie ook de website van Smithuis.

DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.