Personeel gezocht: docent LC Tandtechniek

De DHTA zoekt een medewerk(st)er. Functie: docent LC Tandtechniek. Ervaring: afgeronde vierjarige opleiding tandtechniek en ruime praktijkervaring, bij voorkeur zowel in kroon- en brugwerk als in prothesetechniek. Omvang functie: 0,2 tot 1,0 FTE. Periode: 1 augustus 2017 tot en met 31 juli 2018. Kandidaat moet in het bezit zijn van de Pedagogisch Didactische Aantekening of bereid zijn deze te halen.

MBO Amersfoort - Dutch HealthTec Academy (DHTA) is gevestigd aan de St. Laurensdreef 22 in Utrecht en verzorgt kleinschalige, ambachtelijke opleidingen met een sterke binding met de branche. Het is de school voor gezondheidstechniek: dé techniek van de toekomst. De techniek die te maken heeft met onze kwaliteit van leven. Onder de DHTA vallen de opleidingen Tandtechniek, Audicien, Optiek en de Dutch Shoe Academy.

MBO Amersfoort is een zelfstandige onderwijsorganisatie met 150 kleinschalige, kwalitatief hoogwaardige, praktijkgerichte beroepsopleidingen. MBO Amersfoort biedt ondernemend en vakkundig onderwijs waarbij iedereen zich welkom voelt. Voor elke student creëren zij de beste leersituatie, op elk niveau en voor elke leeftijd. In de opleidingen is de binding met de praktijk sterk. Voor een optimale aansluiting op de arbeidsmarkt krijgen studenten zowel theoretische lesmodules als onderwijs in stimulerende praktijksituaties, onder meer in de eigen leerbedrijven. Zo kunnen ze zich optimaal voorbereiden op hun toekomstige baan en op hun verantwoordelijkheden in de maatschappij.

Taken en verantwoordelijkheden
MBO Amersfoort is een jonge, dynamische organisatie, die volop in ontwikkeling is. Als docent LC Tandtechniek maak je deel uit van een betrokken onderwijsteam.

Wat ga je doen?
· Je verzorgt de praktijklessen en begeleidt de studenten bij praktijksituaties.
· Je instrueert studenten over beroepsvaardigheden.
· Je geeft ze structuur en feedback over inzet, houding en gedrag.
· Je stelt instructiemateriaal, readers en ander onderwijsmateriaal samen.
· Je werkt mee aan projecten, evenementen, open avonden, voorlichtingsactiviteiten en andere activiteiten.
· Je maakt gebruik van moderne onderwijshulpmiddelen en digitale onderwijstools.
· Je bouwt mee aan projecten waarin leerinhoud (theorie) gekoppeld is aan praktijkvoorbeelden.

Profiel          
Het is jouw missie studenten te stimuleren het beste uit zichzelf te halen. Je bent een gediplomeerd tandtechnicus (4 jarige opleiding) met ruime praktijkervaring. Bij voorkeur zowel in de kroon- en brugwerk alsook in de prothesetechniek. Ervaring met CAD CAM strekt tot aanbeveling. Voor het uitvoeren van lesgevende taken is het volgen van een cursus (Pedagogisch Didactische Aantekening) noodzakelijk. Alle vormen van inzet als docent zijn bespreekbaar.

Daarnaast herken je jezelf in de volgende eigenschappen:
· Je bent ondernemend, creatief en denkt out-of-the-box.
· Je hebt humor en kan goed relativeren.
· Je bent geïnteresseerd in de student als mens en staat ervoor open om te leren van de student.
· Je ontdekt graag nieuwe wegen en werkt continu aan je eigen professionele ontwikkeling.
· Je gaat creatief om met verrassende situaties.
· Je bent helder, duidelijk en direct en staat open voor feedback en meningen van studenten.
· Vanuit jouw ervaringen weet je soepel theorie en praktijk aan elkaar te verbinden.
· Je boeit je studenten met eigen praktijkverhalen en vertelt bevlogen over je vak. Je weet je enthousiasme over te brengen op studenten.

De functie
Deze afwisselende, uitdagende functie heeft functieniveau LC. Het bruto maandsalaris volgens de CAO MBO is bij een volledig dienstverband minimaal € 3.071,- en maximaal € 4.553,- (schaal LC). Daarboven ontvang je volgens de CAO 8% vakantietoeslag en een dertiende maand. Daarnaast krijg je alle ruimte voor je eigen professionele ontwikkeling. Tenslotte hebben wij een vrijwillige collectieve ziektekostenverzekering en leuke extra’s zoals een fietsplan en kortingen bij verzekeringen, software en fitness.

Meer informatie & solliciteren
Ben jij de ideale kandidaat? Dan ontvangt de DHTA graag je motivatie en CV voor 1 mei 2017. Je kunt je sollicitatie e-mailen naar sollicitatie@mboamersfoort.nl ter attentie van de heer Fokko van Gemert. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer Fokko van Gemert via tel. 06-50867938.
Bezoek ook www.mboamersfoort.nl.

DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.