Regiobijeenkomst 'Zuid' op 1 december te Eindhoven

Op maandag 1 december 2014 om 19.00 uur vindt onze Regiobijeenkomst Zuid plaats in Hotel Van der Valk in Eindhoven. De bijeenkomst is met name bedoeld voor directeuren/eigenaren van tandtechnische laboratoria in Zuid-Nederland. Indien er plaatsen over zijn, zijn ook deelnemers uit andere regio's welkom.

De regiobijeenkomsten zijn bedoeld om de uitwisseling van kennis en ervaring tussen de eigenaren/directeuren van tandtechnische bedrijven te bevorderen. Elke bijeenkomst kent een inhoudelijk programma, maar er is ook genoeg ruimte om bij en na te praten met uw collega’s.

 

Het programma van de bijeenkomst luidt:

 

18.30 uur: Inloop met broodjes en koffie.

19.00 uur: Welkom door de voorzitter.

19.05 uur: Pensioenspecialist Jogchem Dieleman (MJFP Financiële Planning) praat u bij over de mogelijkheden op het gebied van oudedagsvoorzieningen voor u als ondernemer.

20.00 uur: Jan Jaap Meijer, Cad Cam specialist Cerec en Bas Scheide, Cad Cam specialist Plandent Connect laten u kennismaken met de nieuwste generatie betaalbare mondscanners.

21.00 uur: Napraten met een drankje en een hapje.

22.00 uur: Sluiting.

 

De bijeenkomst is gratis voor leden van de VLHT en hun medewerkers. Niet-leden mogen één keer gratis, met één persoon deelnemen.


U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen en bij vragen/opmerkingen te vermelden: Regiobijeenkomst Zuid 1/12.


Velden met een * zijn verplicht.

*
*
*
*
*
*
*
DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.