Regiobijeenkomst Zuid op 5 juni (vol)

Op donderdag 5 juni 2014 om 19.00 uur vindt onze Regiobijeenkomst Zuid plaats in Hotel Van der Valk in Eindhoven. De bijeenkomst is met name bedoeld voor directeuren/eigenaren van tandtechnische laboratoria in Zuid-Nederland. Indien er plaatsen over zijn, zijn ook deelnemers uit andere regio's welkom.

De regiobijeenkomsten zijn bedoeld om de uitwisseling van kennis en ervaring tussen de eigenaren/directeuren van tandtechnische bedrijven te bevorderen. Elke bijeenkomst kent een inhoudelijk programma, maar er is ook genoeg ruimte om bij en na te praten met uw collega’s.

 

Het programma van de bijeenkomst luidt:

 

18.30 uur: Inloop met broodjes en koffie

19.00 uur: Welkom door de voorzitter

19.05 uur: Advocaat en arbeidsrechtspecialist mevrouw Rianne Hillenaar (2BW Advocaten) praat u bij over de op handen zijnde veranderingen op het gebied van het arbeidsrecht.

20.00 uur: De heer Dennis Seelt (Proscan) houdt een presentatie over het ontwerpen en frezen van steggen en abutments.

21.00 uur: Napraten met een drankje en een hapje.

22.00 uur: Sluiting.

 

De bijeenkomst is gratis voor leden van de VLHT. Niet-leden mogen één keer gratis deelnemen.

 

Aanmelden is niet meer mogelijk; de bijeenkomst is vol.

DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.