Terugblik op het Festival voor de Tandtechniek

Op 22 september 2017 werd door de VLHT het Festival voor de tandtechniek georganiseerd in 'Veerkracht' te Klarenbeek. Tijdens dit festival was er een aantal presentaties, gevolgd door een forumdiscussie. Dit alles werd afgewisseld met lekker eten en drinken en entertainment. Al met al een super geslaagde dag.

De dag werd gemodereerd door Jack Plooij, tandarts en TV-presentator. Al snel had Jack de tandtechnici op het puntje van de stoel door de stelling voor te leggen dat tandtechnicus een uitstervend beroep is en dat er geen toekomst is voor de tandtechniek. Gelukkig konden we aan het eind van de dag met elkaar concluderen dat dit niet het geval is, maar dat er wel veel gaat veranderen in de (soms zeer nabije) toekomst.

Lees het hele verslag op de speciale website van het Festival voor de tandtechniek!

Foto: Kenneth Tan​.

DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.