U kunt nu starten met de nieuwe RI&E van de VLHT!

Op de ledenvergadering van 10 april is de geheel vernieuwde RI&E voor de tandtechniek gepresenteerd. Met deze RI&E, die de CD-rom uit 2007 vervangt, kunt u voortaan eenvoudig en gratis een Plan van Aanpak maken. De RI&E is neergelegd in een web-applicatie. Vanaf heden kunnen leden inloggen en met de nieuwe RI&E aan de slag! Daarnaast kunt u ook heel voordelig deelnemen aan een cursus.

Het is voor bedrijven die meer dan één FTE aan personeel hebben verplicht een RI&E op te stellen. De nieuwe RI&E is een goede aanleiding om, als het daar tijd voor is, uw Plan van Aanpak op te frissen.

Op de laatste ALV is er veel aandacht aan de RI&E besteed. Heeft u deze gemist, dan kunt u tegen een gunstig tarief deelnemen aan een workshop en uitgebreide uitleg en hulp krijgen. Zie daarvoor het betreffende bericht op onze website met meer informatie en de mogelijkheid om een plek te reserveren voor een workshop.

Om te starten met de nieuwe RI&E klikt u hier, waarna u een login kunt aanvragen. Volg dan de volgende instructies:

. klik op Wachtwoord aanvragen (oranje woorden onder het kopje 'Inloggen', aan de rechterzijde)

. vul het formulier in; de VLHT zal vervolgens uw aanvraag beoordelen en (als u lid bent) goedkeuren

. stel uw wachtwoord in, zodra u bericht over uw aanvraag heeft ontvangen

. na doorklikken komt u in een menu, waar u onder meer de handleiding kunt inzien en waar u kunt starten met een RI&E.


We wensen u veel succes met het opstellen van uw nieuwe plan van aanpak!

DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.