VakmanNU brengt vakmensen en werkgevers bij elkaar

Het sectorplan Specialistisch Vakmanschap biedt sinds kort de gelegenheid u te ontzorgen bij het aannemen en inwerken van nieuw personeel en het bijscholen van zittende medewerkers. De dienst VakmanNU kan namelijk de werving en screening van u overnemen op basis van een profiel dat u opstelt. Uw kandidaat krijgt een inzetbaarheidstraining waarmee hij snel van waarde kan zijn voor uw bedrijf.

VakmanNU biedt u het volgende:

  • Kosteloze voorselectie met uitgebreide intake van kandidaten (via sector, kenniscentra, opleidingencentra, mobiliteitscentra en UWV);
     
  • Kandidaten op basis van behoud van uitkering (voor de eerste max. 6 maanden, in geval van WW-uitkering);
  • Kosteloze vakinhoudelijke inzetbaarheidstraining voor kandidaat, centraal in het land (gedurende 6 maanden);
  • Kosteloze begeleiding van bedrijf en kandidaat.


Kijk voor meer informatie op www.svgb.nl/VakmanNU.

VakmanNU is op zoek naar werkgevers met potentiële werkplekken. Heeft u een vacature en zoekt u een goede, passende kandidaat? Of heeft u wensen op het gebied van scholing van zittende werknemers? Neem contact op met het VakmanNU team via 030-6036756 of VakmanNU@svgb.nl.

De VLHT is benieuwd naar uw ervaringen met deze dienst. Heeft u een werknemer via deze dienst aangenomen, dan vernemen we graag uw ervaringen.

DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.