Van Hamondprijs 2016 voor Terrance Tan

Op dinsdag 5 juli reikte VLHT-voorzitter Wolter Jagt de Van Hamondprijs 2016 uit aan Terrance Tan, de beste leerling die dit jaar afstudeerde aan de opleiding tandtechniek van de DHTA te Utrecht met de specialisatie prothese. De Van Hamondprijs werd door de VLHT ingesteld op de veertigste verjaardag van de vereniging en wordt jaarlijks uitgereikt.

Op deze dinsdag 5 juli zijn in totaal aan 51 geslaagden Tandtechniek op feestelijke wijze de diploma's uitgereikt. Het overzicht van alle prijswinnaars:
 
Van Hamondprijs (VLHT): uitgereikt door de heer Wolter Jagt aan Terrance Tan (beste leerling Specialisatie prothese).
 
Bob Tolmeijer Award: uitgereikt door Fokko van Gemert aan Lisette Verhagen (beste patiĆ«ntencasus 4de leerjaar).
 
ENTA: uitgereikt door Dirk Annaars aan Nabil Dadicho (beste leerling 4de leerjaar prothese groep A).
 
Arseus: uitgereikt door Peter van der Pal aan Robert Scholten (beste leerling 4de leerjaar prothese groep B).
 
Cordent: uitgereikt door Menzo Steinhorst aan Rogier Janssen (beste leerling 4de leerjaar kroon-en brugwerk).
 
IvoclarVivadent: uitgereikt door de heer Gerhard Smith aan Gjorge Velkov (beste leerling specialisatie prothese voor BPS-overkappingsprothese op locators).
 
Frederick Loftus van Heraeus Kulzer reikte vervolgens alle geslaagde deelnemers een presentje uit in de vorm van een tas met inhoud.
 
Bericht met dank aan de DHTA.
DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.