Van Straalen nieuwe voorzitter MKB-Nederland

Michaël van Straalen is met ingang van maandag 4 november de nieuwe voorzitter van de Koninklijke Vereniging MKB-Nederland. Op voordracht van het hoofdbestuur van de vereniging heeft de Algemene Ledenvergadering unaniem ingestemd met zijn benoeming voor de komende vier jaar. Michaël van Straalen vervulde al sinds 1 september de voorzittersrol waarnemend.

Volgens het hoofdbestuur beschikt Van Straalen als geen ander over de kwaliteiten en capaciteiten die een voorzitter van MKB-Nederland nodig heeft. Hij is een - selfmade- ondernemer in hart en nieren (hij is nog altijd eigenaar van een aantal metaalbedrijven), met politieke sensitiviteit en brede bestuurlijke ervaring. Sinds 2007 was hij voorzitter van de Koninklijke Metaalunie en ook vice-voorzitter van MKB-Nederland.
Van Straalen stopt als voorzitter van de Metaalunie, zodra de brancheorganisatie voor hem een opvolger heeft gevonden.
De VLHT is als koepel aangesloten bij MKB-Nederland.

DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.