Verras uw relaties met een abonnement op DentaalLab

Hoe zorgt u ervoor dat uw klanten vier keer per jaar met een glimlach aan u denken? Heel simpel: door hen een cadeau-abonnement op DentaalLab te geven. Als VLHT-lid kunt u nu profiteren van maar liefst 50% korting op de normale abonnementsprijs. U betaalt dus geen 49,95 maar slechts 25 euro!

In het kwartaaltijdschrift DentaalLab worden alle nieuwste (digitale) ontwikkelingen in de tandtechniek op prettig leesbare wijze in woord en beeld toegelicht. Zo slaat DentaalLab vier keer per jaar een boeiende brug tussen tandtechniek en tandheelkunde. Wat een mooie blijk van waardering voor uw relaties!

In de adressering wordt opgenomen ‘Aangeboden door (naam van uw bedrijf)’ zodat uw relatie steeds ziet van wie hij het tijdschrift krijgt.

Wilt u gebruikmaken van dit aanbod? Reageer dan door vóór 14 februari een mail te sturen naar admin@dentaallab.nl en hierin te vermelden:
1.      uw naam plus adres- en factuurgegevens en uw VLHT lidmaatschapsnummer;
2.      de naam en adresgegevens van de tandarts(en) aan wie u het cadeau-abonnement wilt geven.

 

20% korting in de dentalbookshop.eu

Wist u trouwens dat u als VLHT-lid ook 20% korting kunt krijgen op uw aankopen in de dentalbookshop? Deze korting geldt op de oorspronkelijke verkoopprijs.
Kijk voor het complete aanbod op www.dentalbookshop.eu en maak snel en voordelig uzelf of een vakgenoot blij met een blijvend waardevol cadeau!
Dit aanbod is geldig voor boeken met een verkoopprijs van minimaal 90 euro. Stuur een email naar admin@dentaallab.nl en u ontvangt een persoonlijke code waarmee u met korting kunt bestellen.

DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.