VLHT-vakcursus 'Digitale workflow' op 9 november

Vanwege het succes van de vakcursussen in de afgelopen jaren hebben we ook in 2017 weer vier cursussen gepland. Op 9 november is het de beurt aan Frans Delfos, met het thema 'Digitale workflow'. De cursus is bedoeld voor tandtechnici, KPT-ers en tandprothetici. Uiteraard genieten leden van de VLHT en hun medewerkers voordelen!

Thema
Deze cursus geeft een compleet overzicht van de ‘digitale workflow’ in de mondzorg. Een digitale workflow is veel meer dan een digitale scan en een design. De implementatie in de tandheelkundige praktijken en tandtechnische laboratoria heeft veel impact maar geeft ook een fantastisch resultaat indien men dit met beleid uitvoert. Daarnaast zijn er veel live software demo’s en worden aan de hand van praktische casussen de verschillende mogelijkheden getoond. Ook is er een mogelijkheid om ‘live’ intraoraal te scannen.

CV Frans Delfos
Frans Delfos is sinds elf jaar productmanager bij de firma Cordent. Hij geeft in die hoedanigheid advies over het gebruik van CadCam software, het verwerken van de huidige materialen op de markt en scholingsprocessen in de digitale tandheelkunde. Tevens adviseert hij de firma 3Shape over hun software ontwikkelingen in de gehele digitale workflow en test deze als Beta-tester. Daarnaast is hij sinds 2010 verbonden aan de Radboud Universiteit te Nijmegen op de afdeling Orale Functieleer om de digitale technieken te implementeren in het tandheelkundig onderwijs. Sinds maart vorig jaar is hij ook verbonden aan ACTA om de digitale technieken te implementeren. Tevens adviseert hij veel key-opinion leaders op het gebied van digitale reconstructieve tandheelkunde en met name de implementatie van digitale workflows in hun praktijken aan de hand van patientcasussen.

Datum, tijd, locatie
De vakcursussen worden centraal in het land gehouden, op een doordeweekse dag. De cursus duurt van 19.30 tot meestal 21.30 uur. Inloop met broodjes vanaf 19.00 uur. Na afloop is er gelegenheid tot napraten.
Deze cursus vindt plaats bij de Bovag in Bunnik.

Kosten
Deelname aan de cursussen kost voor leden en hun medewerkers 35 euro. Niet-leden en hun medewerkers betalen 85 euro per persoon. Tarieven zijn exclusief BTW. Betaling achteraf op factuur.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door het formulier onder dit artikel in te vullen en daarna op 'verzenden' te klikken. Vergeet u niet in het laatste vak de namen van eventuele andere deelnemers in te vullen?

Bij overtekening hebben leden van de VLHT voorrang. Wacht u dus niet te lang met aanmelden.


Velden met een * zijn verplicht.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.