VLHT-vakcursus overkappingsprothese op 23 april (VOL)

Na de succesvolle vakcursus met Eric van der Winden op 27 november is het nu tijd voor de tweede editie. Op 23 april is het de beurt aan Gerrit van Dijk, die het thema 'De overkappingsprothese, van boorsjabloon tot en met nota' zal behandelen. De cursus is bedoeld voor eigenaren van tandtechnische laboratoria en hun medewerkers. Uiteraard genieten leden van de VLHT en hun medewerkers voordelen!

In deze cursus behandelt Gerrit van Dijk de overkappingsprothese en maakt hij tevens een uitstapje naar de maxillofaciale prothetiek.
Gerrit heeft ervaring in de overkappingsprothetiek op implantaten sinds 1982 toen het begon met het Bosker Transmandibular implantaat (Staple Bone).
Gerrit zet alle mogelijkheden en onmogelijkheden van de overkappingsprothese op een rijtje. Daarnaast behandelt hij ook het volledige stappenplan, van boorsjabloon tot en met de nota.
Deze cursus is uitermate geschikt voor mensen die dagelijks op de werkvloer met dit stuk techniek te maken hebben.
Gerrit haalt veel voorbeelden uit de praktijk van het laboratorium aan, met tips en trucs en tevens aandacht voor reparaties en rebasing. Daarbij komt veel hedendaagse techniek aan de orde maar natuurlijk ook grensverleggende ontwikkelingen.

Datum, tijd, locatie
De vakcursussen worden centraal in het land gehouden, op een doordeweekse dag. De cursus duurt van 19.30 tot 21.30 uur. Inloop met broodjes vanaf 19.00 uur. Na afloop is er gelegenheid tot napraten.

Deze cursus vindt plaats op donderdag 23 april om 19.30 uur. In Hotel (Van de Valk) Houten-Utrecht, Hoofdveste 25, 3992 DH Houten (030-6346800).

Kosten
Deelname aan de cursussen kost voor leden en hun medewerkers 39 euro. Deelname aan alle cursussen in een seizoen door dezelfde persoon kost 159 euro (leden). Eventueel kan achteraf een creditering plaatsvinden voor iemand die bij nader inzien aan alle cursussen in een jaar wil deelnemen.
Niet-leden en hun medewerkers betalen altijd 99 euro per cursus per persoon.
Betaling achteraf op factuur.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door het formulier onder dit artikel in te vullen en daarna op 'verzenden' te klikken. Vult u in het laatste vak de namen van eventuele andere deelnemers in?

Bij overtekening hebben leden van de VLHT voorrang. Wacht u dus niet te lang met aanmelden.


Velden met een * zijn verplicht.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.