Zes nieuwe producten op het gebied van keramiek

Begin oktober heeft Ivoclar Vivadent een nieuw interactief online platform gelanceerd, waar actuele uitdagingen van tandtechnische laboratoria uitvoerig aan bod komen. Inmiddels is er al een aantal blogs gepubliceerd met handige tips, de trends in de dentale technologie, maar er is meer…

Ivoclar Vivadent presenteert op 22 oktober a.s. zes nieuwe producten op het gebied van tandheelkundig keramiek, die u zeker moet hebben gezien! Ervaar hoe de nieuwe producten het antwoord zijn op actuele uitdagingen en huidige prangende vragen voor tandheelkundige laboratoria.

U kunt gewoon vanaf uw werkplek inloggen en deelnemen aan de online webinar, dat gepland staat op 22 oktober a.s. Het zal ongeveer een half uur in beslag nemen, en duurt van 13:00 uur tot 13:30 uur. Een aantal dagen voor het evenement ontvangt u een e-mail notificatie inclusief een link voor exclusieve toegang tot deze webinar 'Product News'.

U kunt zich via de site van Ivoclar Vivadent inschrijven.

De verantoordelijkheid voor deze tekst berust bij de leverancier.

DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.