Terug

Jaarvergadering op 15 juni bij Van de Hoef Dental

Op woensdag 15 juni 2022 om 19.00 uur houden we weer onze 'live' jaarvergadering. Dit keer zullen we gastvrij ontvangen worden door Van de Hoef Dental te Soest. Onder meer een korte bedrijfspresentatie, een rondleiding en de jaarlijkse ledenvergadering zullen op het programma staan. De ontvangst met broodjes en koffie is vanaf 18.30 uur.

Van de Hoef Dental is specialist in tandtechnische en tandprothetische artikelen, apparatuur en inrichtingen. Van de Hoef Dental is leverancier & servicepartner van de bekende dentale merken, en heeft tevens een aantal huismerken. Ze leveren aan het tandtechnisch laboratorium, de tandprothetische praktijk, tandarts, orthodontist en mondhygienist.

Vanaf 18.30 uur worden we hartelijk welkom geheten door directeur Jan Joost van de Hoef en zijn medewerkers.

Alle leden zullen een uitnodiging met de agenda per post ontvangen. De andere stukken voor de ledenvergadering worden op de website geplaatst.

Het programma van de jaarvergadering luidt:
. 18.30 uur: Inloop met broodjes en koffie
. 19.00 uur: Algemene ledenvergadering
. 20.30 uur: Presentatie Van de Hoef Dental en rondleiding door Jan Joost van de Hoef, directeur
. 21.30 uur: Napraten en netwerken met een drankje en hapje
. 22.00 uur: Sluiting.

Locatie: Van de Hoef Dental, Oostergracht 42, 3763 LZ Soest (035-6028384).

Vanwege de catering wordt u verzocht uzelf uiterlijk op maandag 13 juni aan te melden via het formulier hieronder.

PS. We zijn helaas nog niet helemaal van corona af. Bent u niet gevaccineerd? Doet u dan vooraf een test, ter bescherming van uw collega’s. Dank!

Aanmelden voor activiteit
DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.