Info voor leden

Bezoek onze website

Als u reeds lid bent van de VLHT bent u waarschijnlijk al goed op de hoogte van de activiteiten van de VLHT. Toch nodigen wij u graag uit om regelmatig een bezoek aan deze pagina's te brengen. Maar we zullen u ook periodiek via de digitale nieuwsbrief op de hoogte brengen van nieuwe berichten.

Publiceren op onze site?
Bent u lid en wilt u uw collega’s en anderen op de hoogte brengen van nieuws over uw bedrijf? Dan kunt u ons uw tekst en een relevante afbeelding aanleveren, voor plaatsing op deze site en in onze periodieke nieuwsbrief. Aangeleverde teksten dienen de volgende kenmerken te hebben: een kopje van circa 30 posities, een subkop (wervende samenvatting van het bericht) van circa 50 woorden en een bodytekst van maximaal 250 woorden. Verder geen pay offs of andere losse zinnen. Het gehele artikel dient beschrijvend te zijn en niet in de ‘wij-vorm’ opgesteld te zijn. De afbeelding dient van voldoende resolutie te zijn en als afzonderlijke bijlage (formaat JPG) meegestuurd te worden. Berichten kunnen zonder opgaaf van reden door de VLHT geweigerd worden.


Ledenpagina's
Bezoekt u ook eens de website van uw collega-tandtechnici! U vindt deze via onze ledenpagina's.

RIE
Het is voor bedrijven die meer dan één FTE aan personeel hebben verplicht een RI&E op te stellen. Leden kunnen gratis toegang krijgen tot een website waarmee u uw Plan van Aanpak kunt opstellen.
Om te starten met de nieuwe RI&E klikt u hier, waarna u een login kunt aanvragen. Volg dan de volgende instructies:
. klik op Wachtwoord aanvragen (oranje woorden onder het kopje 'Inloggen', aan de rechterzijde)
. vul het formulier in; de VLHT zal vervolgens uw aanvraag beoordelen en (als u lid bent) goedkeuren
. stel uw wachtwoord in, zodra u bericht over uw aanvraag heeft ontvangen
. na doorklikken komt u in een menu, waar u onder meer de handleiding kunt inzien en waar u kunt starten met een RI&E.

Meer weten?
Wilt u meer weten over een onderwerp, mail ons dan via het contactformulier of bel het secretariaat (024-3736440).

DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2019 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.