Informatievoorziening aan de leden

Bezoek onze website
Als u reeds lid bent van de VLHT bent u waarschijnlijk al goed op de hoogte van de activiteiten van de VLHT. Toch nodigen wij u graag uit om regelmatig een bezoek aan deze pagina's te brengen. Maar we zullen u ook periodiek via de digitale nieuwsbrief op de hoogte brengen van nieuwe berichten.

Nieuwsbrief
De VLHT verstuurt gemiddeld zes maal per jaar een digitale nieuwbrief aan haar leden en andere belangstellenden. In de nieuwsbrief worden actuele nieuwsberichten en activiteiten, die reeds op de website staan, onder de aandacht gebracht van de lezers. Nieuwe leden van de VLHT worden door het secretariaat aangemeld voor de nieuwsbrief. Andere belangstelllenden kunnen zich aanmelden door het betreffende formulier in te vullen. Commentaar op de nieuwsbrief is van harte welkom!

DentaalLab
De VLHT werkt samen met DentaalLab, het enige onafhankelijk Nederlandse vakblad voor tandtechnisch laboratoria en tandtechnici. In het blad leest u regelmatig berichten van en over de VLHT. Het blad wordt gratis toegezonden aan de leden van de VLHT.

Publiceren op onze site?
Bent u lid en wilt u uw collega’s en anderen op de hoogte brengen van nieuws over uw bedrijf? Dan kunt u ons uw tekst en een relevante afbeelding aanleveren, voor plaatsing op deze site en in onze periodieke nieuwsbrief. Aangeleverde teksten dienen de volgende kenmerken te hebben: een kopje van circa 30 posities, een subkop (wervende samenvatting van het bericht) van circa 50 woorden en een bodytekst van maximaal 250 woorden. Verder geen pay offs of andere losse zinnen. Het gehele artikel dient beschrijvend te zijn en niet in de ‘wij-vorm’ opgesteld te zijn. De afbeelding dient van voldoende resolutie te zijn en als afzonderlijke bijlage (formaat JPG) meegestuurd te worden. Berichten kunnen zonder opgaaf van reden door de VLHT geweigerd worden.

Ledenpagina's
Bezoekt u ook eens de website van uw collega-tandtechnici! U vindt deze via onze ledenpagina's.

Meer weten?
Wilt u meer weten over een onderwerp, mail ons dan via het contactformulier of bel het secretariaat (024-3736440).

DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.