30 september, 2022

Pas op met facturen van Dentsply Sirona

De afgelopen maanden hebben we veel vragen van leden gekregen over de facturen van Dentsply Sirona en de zogenaamde verleggingsregeling die zij toepassen. Het onderwerp is ook aan de orde geweest op onze ledenvergadering van 15 juni. Door de..

Lees meer
30 september, 2022

Subsidieregeling sociaal fonds voor leerlingen beëindigd

Jaarlijks besluiten tientallen jonge mensen om het mooie vak van de tandtechniek te gaan leren. Een leerling opleiden kost echter geld. Voor de BBL- opleiding aan de DHTA kon er een subsidie aangevraagd worden bij het Sociaal Fonds voor de..

Lees meer
17 augustus, 2022

Wet Transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden van kracht geworden

Op 1 augustus is de Wet Transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden van kracht geworden, nadat deze op  21 juni was aanvaard door de Eerste Kamer. De wet moet meer helderheid en voorspelbaarheid brengen in de arbeidsvoorwaarden en kent..

Lees meer
26 juli, 2022

Kwartaalbericht pensioenfonds 2022/II

De actuele dekkingsgraad van Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is in het tweede kwartaal 2022 gestegen van 110,2% naar 113,0%. De beleidsdekkingsgraad is gestegen van 102,7% naar 106,2%. De stijging van de dekkingsgraad werd met name..

Lees meer
26 juli, 2022

Verhoging minimumloon per 1 juli 2022

Zoals u wellicht weet is het minimumloon per 1 juli 2022 verhoogd. Dit heeft gevolgen voor enkele treden van schaal 0 en schaal A van de salaristabel van de Cao voor de Tandtechniek. U kunt het nieuwe overzicht van de salarisschalen downloaden..

Lees meer
20 juli, 2022

Congres NVGPT en NVVRT 'No shine without friction'

Dit jaar organiseren de NVGPT en de NVVRT hun eerste gezamenlijke congres. Het thema is occlusie. In de breedste zin van het woord. Contact maken. Natuurlijk tussen tanden en kiezen, maar ook tussen mensen. En in dit geval ook tussen de..

Lees meer
DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.