26 november, 2021

Verkiezing beste leerbedrijf en praktijkopleider

Welk erkend leerbedrijf heeft het leren in de praktijk zo goed voor elkaar dat het de titel beste leerbedrijf dik verdient? Voor welke praktijkopleider is werkelijk niets te gek als het om mbo-studenten gaat? Nu is hét moment om ze voor te dragen..

Lees meer
26 november, 2021

Keuzehulp Tandprothetische Zorg gelanceerd

Op 25 november is de Keuzehulp Tandprothetische Zorg 2022 gepubliceerd. De Keuzehulp ondersteunt verzekerden jaarlijks bij het maken van een passende keuze voor een zorgverzekeraar op het gebied van tandprothetische zorg. Op een eenvoudige wijze..

Lees meer
22 november, 2021

VLHT-lid in beeld: Marc Kok van Content Tandtechniek

De VLHT is dé vereniging van tandtechnisch laboratoria in Nederland. Bij de leden van de VLHT zit een schat aan kennis en ervaring. Daarom laten we regelmatig een ondernemer-tandtechnicus aan het woord over zijn of haar opleiding, werk,..

Lees meer
22 november, 2021

Open Huis DHTA op maandag 29 november

  Groeien als professional? Dat kan met een opleiding van de Dutch HealthTec Academy (DHTA) in Utrecht! Op maandag 29 november tussen 18-21 uur bent u van harte welkom om langs te komen. Docenten geven dan informatie over de opleidingen..

Lees meer
17 november, 2021

Stijging pensioenpremie en verbetering partnerpensioen

  Op vrijdag 5 november heeft het bestuur van PFZW, na advies van de Pensioenraad, definitief besloten om de pensioenpremie per 1 januari 2022 te verhogen van 25,0% naar 25,8%. De omstandigheden zijn volgens het fonds ten opzichte..

Lees meer
17 november, 2021

Jaarlijks event specialistisch vakmanschap op 2 februari 2022

Op 2 februari 2022 organiseert het Meld- en expertisepunt specialistisch vakmanschap van SBB het jaarlijkse event waar onderwijs, bedrijfsleven, overheid en politiek spreken over ontwikkelingen in beroepen en opleidingen van kleinschalig..

Lees meer
DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.