08 juni, 2021

Nieuwe editie Gebitswijzer gelanceerd

Begin juli heeft de VLHT een nieuwe versie van de Gebitswijzer uitgebracht. Leden kunnen de Gebitswijzer uitreiken aan tandartsen en andere klanten, om hun patiënten te informeren over de verschillende tandheelkundige/tandtechnische..

Lees meer
01 juni, 2021

Open huis DHTA op dinsdag 14 juni

De coronacrisis houdt ons nog steeds bezig. De DHTA begrijpt dat dit bij u tot grote uitdagingen heeft geleid. Maar gelukkig is er door de vaccinatiecampagne weer ruimte om te kijken naar de toekomst. Goed opgeleide medewerkers zijn daarin dé..

Lees meer
28 mei, 2021

Verschenen: Brancherapport 2021 'Mondzorg in Beeld' van ABN AMRO

Eind mei is het ABN AMRO Brancherapport 2021: Mondzorg in Beeld gepubliceerd.  De belangrijkste bevindingen: het aantal tandartspraktijken neemt af, maar groeit in omvang; één op de tien Nederlandse tandartspraktijken is onderdeel van een keten;..

Lees meer
15 april, 2021

Ledenenquête: u doet toch ook mee?

Een tijdje geleden is aan alle leden een mail gestuurd met het verzoek een korte enquête in te vullen. Mocht u de mail gemist hebben of nog geen tijd gehad hebben, dan willen we u nóg een keer vragen om mee te doen. We vinden namelijk de mening..

Lees meer
15 april, 2021

Bent u al klaar voor 26 mei 2021?

Woensdag 26 mei 2021 komt steeds dichterbij. Dat is de datum dat u aan de nieuwe regels inzake medische hulpmiddelen moet voldoen. Één van de eisen is dat u een kwaliteitssysteem hanteert. Binnen de VLHT kennen we de Code van de Tandtechniek als..

Lees meer
15 april, 2021

Eindelijk: een betaalbare AOV voor tandtechnici

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) is zo’n ding waar je maar tegenaan blijft hikken als ondernemer. De meeste ondernemers blijven dit onderwerp voor zich uitschuiven, soms tot het moment dat het te laat is. Daarom is het belangrijk om..

Lees meer
DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.