01 april, 2019

Gezocht: docenten voor de DHTA

De DHTA zoekt twee docenten tandtechniek, één voor 0,8 tot 1,0 FTE en een voor 0,4 FTE. De standplaats voor beide docenten is de DHTA te Utrecht. Werkgever is MBO Amersfoort. Klik  hier  voor meer informatie over de functie van 0,8 tot 1,0 FTE...

Lees meer
15 januari, 2019

Wetswijzigingen per 1 januari 2019

Als ondernemer heeft u sinds 1 januari 2019 te maken met een aantal nieuwe wetten en regels. Wilt u weten wat er voor u als MKB'er of ZZP'er verandert? We hebben een aantal relevante wetswijzigingen voor u op een rijtje gezet. Belastingstelsel..

Lees meer
14 januari, 2019

Brief aan ministerie van SZW over 'nep-cao'

De cao-onderhandelingspartners in de tandtechniek hebben een brief gericht aan het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid over het feit dat de BTT een eigen document over arbeidsvoorwaarden ten onrechte heeft gepresenteerd als cao,..

Lees meer
14 januari, 2019

Contributieheffing VLHT 2019

Binnenkort zullen de contributiefacturen 2019 verstuurd worden. Zoals u weet kent de VLHT meerdere contributietarieven. Hebben er de afgelopen tijd veranderingen plaatsgevonden in de omvang van uw personeelsbestand, en bent u daardoor in een..

Lees meer
14 januari, 2019

Declaratieregels bij tandtechniek in eigen beheer

Behalve in tandtechnische laboratoria worden veel tandtechnische werkstukken door de zorgaanbieder zelf vervaardigd. Dat kan zijn door de zorgverlener, maar ook door een tandtechnieker binnen de praktijk of binnen een bedrijf waarvan de..

Lees meer
14 januari, 2019

AOW-franchises voor 2019 bekend

Het pensioenfonds Zorg & Welzijn heeft de AOW-franchises voor 2019 bekendgemaakt. De AOW-franchise is het deel van het salaris waarover uw medewerker geen pensioen opbouwt en waarover geen premie wordt berekend. Het bedrag van de franchise wordt..

Lees meer
DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.