22 februari, 2018

Bent u gereed voor de invoering van de AVG?

Vanaf 25 mei 2018 geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze geldt voor alle partijen die persoonsgegevens verwerken, in de hele Europese Unie. De AVG vervangt de Wet bescherming persoonsgegevens. De regeling is bijna twee jaar..

Lees meer
12 februari, 2018

Jaarvergadering op 23 april bij de DHTA

Op maandag 23 april 2018 vindt onze jaarvergadering plaats bij de DHTA, St. Laurensdreef 22 te Utrecht. Tijdens deze jaarvergadering wordt onder meer aandacht besteed aan de mogelijkheid om door de VLHT gratis een website te laten aanmaken...

Lees meer
07 februari, 2018

Lustrumcongres NVTS op 6 en 7 april in Amsterdam

  In 2008 is de Nederlandse Vereniging voor Tandheelkundige Slaapgeneeskunde (NVTS) opgericht. Om het 10-jarig jubileum te vieren, wordt u van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het tweede lustrumcongres 'MRAmsterdam'. Dit congres belicht..

Lees meer
01 februari, 2018

VLHT-vakcursus 'Erotiek door tandtechniek'op 5 april

Vanwege het succes van de vakcursussen in de afgelopen jaren hebben we ook in 2018 weer vier cursussen gepland. Op 5 april is het de beurt aan Derk Jan de Haan, met als thema 'Erotiek door Tandtechniek; CadCam, een remmende voorsprong? De cursus..

Lees meer
01 februari, 2018

VLHT-vakcursus 'Is uw laboratorium digital proof?' op 7 juni

Vanwege het succes van de vakcursussen in de afgelopen jaren hebben we ook in 2018 weer vier cursussen gepland. Op 7 juni is het de beurt aan Germen Versteeg, met als thema 'Is uw laboratorium digital proof? Wat betekent de digitalisering voor uw..

Lees meer
31 januari, 2018

Cursus 'RI&E in een halve dag' II

Leden die dat wensen hebben nogmaals de kans via de VLHT een halfdaagse cursus te volgen over het gebruik van de VLHT-webtool voor de RI&E en het opstellen van een plan van aanpak. In een bijeenkomst met 6 tot 12 leden/labs maakt u onder..

Lees meer
DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.