04 november, 2017

Terugblik op het Festival voor de Tandtechniek

Op 22 september 2017 werd door de VLHT het Festival voor de tandtechniek georganiseerd in 'Veerkracht' te Klarenbeek. Tijdens dit festival was er een aantal presentaties, gevolgd door een forumdiscussie. Dit alles werd afgewisseld met lekker eten..

Lees meer
03 november, 2017

Regeerakkoord en de gevolgen voor ondernemers

De beoogde regeringspartijen hebben erg lang de tijd genomen om een nieuw regeerakkoord in elkaar te timmeren. Dan hopen we natuurlijk dat in die lange aanloopperiode maatregelen zijn bedacht die het ondernemen aantrekkelijker maken en wat dat..

Lees meer
01 november, 2017

Event specialistisch vakmanschap

Op 13 november organiseert het Meld- en expertisepunt specialistisch vakmanschap het event ‘Innovatiekracht van het Specialistisch Vakmanschap’. Het event wordt gehouden van 15.30 tot 19.00 uur in de Metaal Kathedraal aan de Rijksstraatweg 20 in..

Lees meer
07 september, 2017

DentaalLab 2017 #3 verschenen

Eind augustus viel alweer het derde nummer van het nieuwe en gratis tandtechnisch tijdschrift DentaalLab in de bus. De VLHT is partner van DentaalLab, waardoor altijd enkele pagina's verenigingszaken van de VLHT worden opgenomen. Dit keer was dat..

Lees meer
28 augustus, 2017

Gezocht: leden voor de redactiecommissie

De VLHT communiceert via haar website en digitale nieuwsbrief met haar leden en met andere belangstellenden. Daarnaast heeft de VLHT vier keer per jaar enkele pagina's in het nieuwe blad DentaalLab. Naast praktische informatie zou het bestuur van..

Lees meer
31 juli, 2017

Inspectie controleert op juist gebruik gevaarlijke stoffen

De inspectie SZW voert de laatste tijd controles uit om de naleving van de wetgeving op het gebied van gevaarlijke stoffen te controleren. Dit in het kader van de Europese REACH-verplichtingen. Ook tandtechnische laboratoria vallen onder de..

Lees meer
DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2019 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.