01 februari, 2018

VLHT-vakcursus 'Is uw laboratorium digital proof?' op 7 juni

Vanwege het succes van de vakcursussen in de afgelopen jaren hebben we ook in 2018 weer vier cursussen gepland. Op 7 juni is het de beurt aan Germen Versteeg, met als thema 'Is uw laboratorium digital proof? Wat betekent de digitalisering voor uw..

Lees meer
31 januari, 2018

Cursus 'RI&E in een halve dag' II

Leden die dat wensen hebben nogmaals de kans via de VLHT een halfdaagse cursus te volgen over het gebruik van de VLHT-webtool voor de RI&E en het opstellen van een plan van aanpak. In een bijeenkomst met 6 tot 12 leden/labs maakt u onder..

Lees meer
31 januari, 2018

Cursus 'RI&E in een halve dag'

Het is voor bedrijven die meer dan één FTE aan personeel hebben verplicht een RI&E op te stellen. De nieuwe RI&E van de VLHT is een goede aanleiding om, als het daar tijd voor is, uw Plan van Aanpak op te frissen. Daarbij kunt u nu ook uitgebreide..

Lees meer
04 december, 2017

Publicatieplicht techniekprijzen tandartsen

Vanaf 1 januari zijn tandartsen verplicht om de prijzen van tandtechnische werkstukken bekend te maken in hun praktijk en op hun website. Dit vloeit voort uit een aanpassing van de Regeling Mondzorg in juni van dit jaar. De vereniging van..

Lees meer
02 december, 2017

Online training dementie in de mondzorgpraktijk

KNMT en 'Samen Dementievriendelijk' hebben een een gratis online training over omgaan met dementie gelanceerd voor iedereen die werkt in de mondzorg. Met de training ‘In de mondzorgpraktijk’ kan dementie eerder herkend worden en kan er betere zorg..

Lees meer
29 november, 2017

'In vijf minuten noodkroon uit betaalbare 3D-printer'

In de Dental Tribune van november 2017 verscheen een artikel van dr. Joerd van der Meer met de titel 'In vijf minuten noodkroon uit betaalbare 3D-printer'. In het artikel gaat tandarts Van der Meer in op de komende ontwikkelingen op het gebied van..

Lees meer
DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.