15 juli, 2022

PFZW verhoogt pensioenen met 2,7%

Het bestuur van Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) heeft besloten per 1 oktober 2022 de pensioenen van alle deelnemers met 2,7% te verhogen. Deze verhoging is gebaseerd op de inflatie uit 2021. Dat is goed nieuws voor de deelnemers, maar vooral..

Lees meer
20 juni, 2022

Tandtechniek en mondzorg sturen brandbrief over vergoedingen

Samen met de KNMT, de NVOI, de ONT en de BTT heeft de VLHT een brief naar Zorgverzekeraars Nederland gestuurd om de zorgwekkende situatie met betrekking tot de vergoedingen van de materiaal- en techniekkosten in de mondzorg aan te kaarten. In de..

Lees meer
08 juni, 2022

Tiende editie Dental Expo op 27, 28 en 29 oktober

Over enkele maanden is het zover: dan vindt eindelijk Dental Expo weer plaats, de vakbeurs voor de totale mondzorg in RAI Amsterdam. Professionals werkzaam in elk denkbaar onderdeel van de mondzorg komen in oktober samen op het grootste..

Lees meer
29 april, 2022

Kwartaalbericht pensioenfonds 2022/I

De actuele dekkingsgraad van Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is in het eerst kwartaal verder gestegen van 106,6% naar 110,2%. De beleidsdekkingsgraad is gestegen van 99,7% naar 102,7%. De stijging van de dekkingsgraad werd dit keer met name..

Lees meer
29 april, 2022

Principeakkoord over een nieuwe Cao Tandtechniek

Het bestuur van de VLHT is verheugd dat er een principeakkoord is bereikt over een nieuwe, tweejarige Cao Tandtechniek. Deze overeenkomst is gesloten na lange onderhandelingen tussen de werkgeversorganisaties in de tandtechniek (NWVT, ONT en..

Lees meer
13 april, 2022

Wet toekomst pensioenen naar Tweede Kamer

Het kabinet heeft de Wet toekomst pensioenen (Wtp) naar de Tweede Kamer gestuurd. PFZW is blij dat het kabinet de vaart erin houdt, zodat pensioenfondsen dat ook kunnen doen. Dat is nodig, want er is nog veel werk te verzetten op weg naar..

Lees meer
DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.