15 april, 2021

Ledenenquête: u doet toch ook mee?

Een tijdje geleden is aan alle leden een mail gestuurd met het verzoek een korte enquête in te vullen. Mocht u de mail gemist hebben of nog geen tijd gehad hebben, dan willen we u nóg een keer vragen om mee te doen. We vinden namelijk de mening..

Lees meer
15 april, 2021

Eindelijk: een betaalbare AOV voor tandtechnici

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) is zo’n ding waar je maar tegenaan blijft hikken als ondernemer. De meeste ondernemers blijven dit onderwerp voor zich uitschuiven, soms tot het moment dat het te laat is. Daarom is het belangrijk om..

Lees meer
15 april, 2021

Hoofdpijndossier: maximum bedragen voor vergoeding tandtechnische werkstukken

Het blijft, op zijn zachtst gezegd, een gevoelig punt in onze branche. De tandtechnische laboratoria die prothetische werkstukken maken voor de verzekerde zorg (volledige gebitsprothesen en prothesen op implantaten) komen steeds vaker klem te..

Lees meer
15 april, 2021

Bent u al klaar voor 26 mei 2021?

Woensdag 26 mei 2021 komt steeds dichterbij. Dat is de datum dat u aan de nieuwe regels inzake medische hulpmiddelen moet voldoen. Één van de eisen is dat u een kwaliteitssysteem hanteert. Binnen de VLHT kennen we de Code van de Tandtechniek als..

Lees meer
04 maart, 2021

Werkbestand als hulpmiddel bij de MDR

Zoals u wellicht al weet, treedt per 26 mei 2021 de MDR (Medical Device Regulation) in werking. De MDR is een Europese regeling voor het op de markt brengen van medische hulpmiddelen. De tandtechnische producten, die wij maken vallen daar ook..

Lees meer
04 maart, 2021

Open huis DHTA op dinsdag 9 maart

De coronacrisis houdt ons bezig. De DHTA begrijpt dat dit bij u tot grote uitdagingen heeft geleid. Maar gelukkig is met de komst van het vaccin wellicht weer ruimte om te kijken naar de toekomst. Goed opgeleide medewerkers zijn daarin dé sleutel..

Lees meer
DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.