11 augustus, 2021

Eindelijk: een betaalbare AOV voor tandtechnici

Veel ondernemers onderschatten de impact van ziekte op hun leven, hun gezin en hun onderneming. U bent ziek, kunt niet werken en hebt geen inkomen. Dat kán een enorme impact hebben op uw leven. Daarom zou iedere ondernemer moeten zorgen dat hij,..

Lees meer
23 juli, 2021

Kwartaalbericht pensioenfonds en nieuw pensioenstelsel in zicht

De actuele dekkingsgraad van Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is in het tweede kwartaal verder gestegen van 97,9% naar 100,9%. De beleidsdekkingsgraad is gestegen van 89,5% naar 93,2%. De stijging van de dekkingsgraad werd met name..

Lees meer
29 juni, 2021

Gezocht: All round Prothesetechnicus

VLHT-lid Dentalis Tandprothetische en Tandtechnische Praktijk in Venlo zoekt versterking: per direct is er een vacature voor een All round Prothesetechnicus. Dentalis is naast een tandtechnisch laboratorium ook een tandprothetische praktijk met..

Lees meer
08 juni, 2021

Nieuwe editie Gebitswijzer gelanceerd

Begin juli heeft de VLHT een nieuwe versie van de Gebitswijzer uitgebracht. Leden kunnen de Gebitswijzer uitreiken aan tandartsen en andere klanten, om hun patiënten te informeren over de verschillende tandheelkundige/tandtechnische..

Lees meer
01 juni, 2021

Open huis DHTA op dinsdag 14 juni

De coronacrisis houdt ons nog steeds bezig. De DHTA begrijpt dat dit bij u tot grote uitdagingen heeft geleid. Maar gelukkig is er door de vaccinatiecampagne weer ruimte om te kijken naar de toekomst. Goed opgeleide medewerkers zijn daarin dé..

Lees meer
28 mei, 2021

Verschenen: Brancherapport 2021 'Mondzorg in Beeld' van ABN AMRO

Eind mei is het ABN AMRO Brancherapport 2021: Mondzorg in Beeld gepubliceerd.  De belangrijkste bevindingen: het aantal tandartspraktijken neemt af, maar groeit in omvang; één op de tien Nederlandse tandartspraktijken is onderdeel van een keten;..

Lees meer
DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.