06 september, 2020

VLHT-lid in beeld: Derk-Jan de Haan van Tandtechniek Hilversum

De VLHT is dé vereniging van tandtechnisch laboratoria in Nederland. Bij de leden van de VLHT zit een schat aan kennis en ervaring. Daarom laten we regelmatig een ondernemer-tandtechnicus aan het woord over zijn of haar opleiding, werk,..

Lees meer
03 augustus, 2020

Jaarverslag 2019 verschenen

Aangezien onze algemene ledenvergadering pas in het najaar zal plaatsvinden, zal het jaarverslag van de VLHT over 2019 alvast verspreid worden. In het jaarverslag wordt onder meer aandacht besteed aan de onderhandelingen over een nieuwe Cao, de..

Lees meer
27 juli, 2020

Kwartaalbericht pensioenfonds (2020 kwartaal 2)

De beleidsdekkingsgraad van Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is in het tweede kwartaal van 2020 gedaald van 94,0% naar 91,0%. De actuele dekkingsgraad is gestegen naar 85,9%. Overzicht van de belangrijkste resultaten in het tweede..

Lees meer
16 juli, 2020

Nieuwe coronaregels per 1 juli

De coronacrisis wordt al bestempeld als de zwaarste crisis sinds de tweede wereldoorlog. Wereldwijd zijn veel patiënten overleden of hebben langdurig ernstige klachten. Daarnaast heeft de economie enige tijd bijna stilgelegen. Ook onze bedrijven..

Lees meer
17 juni, 2020

Website Gebitswijzer in nieuw jasje

Het is alweer een tijd geleden dat de VLHT de Gebitswijzer heeft uitgegeven, een boekwerkje waarin de vele mogelijkheden van het tandtechnische ambacht naar voren worden gebracht. Dit was in de jaren zeventig al eerder gedaan met de uitgave..

Lees meer
17 juni, 2020

Verhoging minimumloon per 1 juli 2020

Zoals u wellicht weet wordt het minimumloon per 1 juli 2020 verhoogd. Omdat door de verhoging het minimumloon hoger wordt dan enkele van de huidige treden van schaal 0 en schaal A van de Cao voor de Tandtechniek, moeten deze schalen aangepast..

Lees meer
DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.