10 april, 2020

De tandtechniek wil TOGS!

De coronacrisis kent vele drama's. Het grootste drama is natuurlijk de medisch-menselijke kant. Maar ook een groot deel van het bedrijfsleven is zwaar getroffen. Zo langzamerhand krijgen we meer zicht op de beloofde ondersteuningsmaatregelen van..

Lees meer
02 april, 2020

Corona, en wat nu? Update 5

Het coronavirus slaat hard toe. Niet alleen de bevolking maar ook een groot deel van het bedrijfsleven wordt hard getroffen. Omdat de meeste tandartsen alleen nog maar acute zorg leveren, raakt ook bij de tandtechnisch laboratoria de..

Lees meer
01 april, 2020

Tandtechnicus in beeld: Bjørn Ginsberg

De VLHT is dé vereniging van tandtechnisch laboratoria in Nederland. Bij de leden van de VLHT zit een schat aan kennis en ervaring. Daarom laten we regelmatig een ondernemer-tandtechnicus aan het woord over zijn of haar opleiding, werk,..

Lees meer
14 maart, 2020

Nieuwe administrateur Sociaal Fonds Tandtechniek

Per 1 januari 2020 is de administratie van het Sociaal Fonds Tandtechniek uitbesteed aan Wissenraet-van Spaendonck. Dit nadat de vorige administrateur AGH te kennen had gegeven deze werkzaamheden niet meer te kunnen uitvoeren. AGH heeft tevens..

Lees meer
10 februari, 2020

Kwartaalbericht Pensioenfonds (2019 kwartaal 4)

De beleidsdekkingsgraad van Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is in het vierde kwartaal van 2019 gedaald van 97,3% naar 96,5%. De actuele dekkingsgraad is gestegen naar 99,2%. Overzicht van de belangrijkste resultaten in het vierde..

Lees meer
08 januari, 2020

Nieuwe bedragen minimumloon 2020

Per 1 januari 2020 gelden nieuwe bedragen voor het wettelijk minumloon. Op de website van de Rijksoverheid vindt u alle bedragen per maand, per week en per dag. Daarnaast is er een tabel met de minimumlonen per uur. In de CAO Tandtechniek geldt..

Lees meer
DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.