29 maart, 2022

DHTA zoekt leerwerkplekken

Het aantal aanmeldingen voor de BBL-opleidingen Tandtechnicus kroon- en brugwerk en Tandtechnicus prothese bij de DHTA voor schooljaar 2022-2023 is hoog. De klassen zullen gevuld zijn met enthousiaste toekomstige tandtechnici! Helaas heeft nog..

Lees meer
29 maart, 2022

Overzicht maximale vergoedingen prothesen per verzekeraar

Al jaren krijgen we klachten van onze leden en patienten over de maximale vergoedingen die zorgverzekeraars bereid zijn te betalen voor prothesen en prothesen op implantaten. Sinds enige tijd voeren we, samen met onder meer KNMT en ONT een lobby..

Lees meer
15 maart, 2022

Dental Expo verplaatst naar oktober

De komende editie van vakbeurs Dental Expo, die gepland stond op 17, 18 & 19 maart 2022 in RAI Amsterdam, wordt in samenspraak met de stakeholders verplaatst. De nieuwe datum van deze vakbeurs is 27, 28 & 29 oktober 2022, eveneens in RAI..

Lees meer
23 februari, 2022

Gezocht: allround prothese technieker (M/V)

De Wals Tandprothetiek en Techniek te Enschede zoekt een allround prothese technieker (M/V). De Wals Tandprothetiek en Techniek biedt een uitdagende, afwisselende functie, versterkt door uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor de..

Lees meer
15 februari, 2022

WIA-aanvraag werknemers met Long COVID

Heeft u een werknemer in dienst die al bijna 2 jaar (104 weken) ziek is door Long COVID? Dan kan uw werknemer misschien een WIA-uitkering krijgen. Zodra uw werknemer 88 weken ziek is, krijgt hij een brief van het UWV. Hierin staat hoe hij een..

Lees meer
01 februari, 2022

Te koop: inventaris en materialen tandtechnisch lab

De bedrijfsactiviteiten van een voormalig lid van de VLHT zijn beƫindigd, omdat de eigenaar de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt. De inventaris inclusief materialen van het betreffende lab staan nu te koop. De gehele inventaris is als..

Lees meer
DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.