04 maart, 2021

Versie 6.3 Leidraad Mondzorg Corona verschenen

Er is weer een nieuwe versie verschenen van de Leidraad Mondzorg Corona. In versie 6.3 is 'Patiëntengroep B', de groep die een verhoogd infectierisico loopt, iets uitgebreid ten opzichte van versie 6.2. Ook is de definitie van 'overige nauwe..

Lees meer
04 maart, 2021

Vacatures bij de DHTA

Uw toekomstige collega’s opleiden? De opleiding Tandtechniek aan Dutch HealthTec Academy groeit. Ook komend schooljaar. Daarom zoekt de DHTA bevlogen tandtechnici. Die met passie hun vakmanschap en praktijkervaring willen overbrengen op hun..

Lees meer
14 januari, 2021

Open huis DHTA op 16 januari

De coronacrisis houdt ons bezig. De DHTA begrijpt dat dit bij u tot grote uitdagingen heeft geleid. Maar gelukkig is met de komst van het vaccin wellicht weer ruimte om te kijken naar de toekomst. Goed opgeleide medewerkers zijn daarin dé sleutel..

Lees meer
21 december, 2020

Versie 6.1 Leidraad Mondzorg Corona verschenen

Er is weer een nieuwe versie beschikbaar van de 'Leidraad Mondzorg Corona'. In versie 6.1 is het stroomschema voor inzetbaarheid van medewerkers in de mondzorg geactualiseerd. Daarnaast is het 'spoeladvies' met waterstofperoxide..

Lees meer
21 december, 2020

Fusie tandartsverenigingen KNMT en ANT is een feit

De beroepsverenigingen voor tandartsen en tandartsspecialisten ANT en KNMT bundelen de krachten. Per 1 januari 2021 fuseren ze tot één organisatie die de belangen van de beroepsgroep gaat behartigen. De leden van beide verenigingen stemden op 11..

Lees meer
10 december, 2020

Veranderingen in wet- en regelgeving 2021 (update)

Per 1 januari 2021 krijgen mkb’ers weer te maken met nieuwe wetten en regels. Zo gaat de zelfstandigenaftrek verder omlaag en wordt de zogenaamde baangerelateerde investeringskorting (BIK) geintroduceerd. Een bedrijfspand kopen wordt duurder...

Lees meer
DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.