14 januari, 2019

Brief aan ministerie van SZW over 'nep-cao'

De cao-onderhandelingspartners in de tandtechniek hebben een brief gericht aan het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid over het feit dat de BTT een eigen document over arbeidsvoorwaarden ten onrechte heeft gepresenteerd als cao,..

Lees meer
14 januari, 2019

Contributieheffing VLHT 2019

Binnenkort zullen de contributiefacturen 2019 verstuurd worden. Zoals u weet kent de VLHT meerdere contributietarieven. Hebben er de afgelopen tijd veranderingen plaatsgevonden in de omvang van uw personeelsbestand, en bent u daardoor in een..

Lees meer
14 januari, 2019

Declaratieregels bij tandtechniek in eigen beheer

Behalve in tandtechnische laboratoria worden veel tandtechnische werkstukken door de zorgaanbieder zelf vervaardigd. Dat kan zijn door de zorgverlener, maar ook door een tandtechnieker binnen de praktijk of binnen een bedrijf waarvan de..

Lees meer
14 januari, 2019

AOW-franchises voor 2019 bekend

Het pensioenfonds Zorg & Welzijn heeft de AOW-franchises voor 2019 bekendgemaakt. De AOW-franchise is het deel van het salaris waarover uw medewerker geen pensioen opbouwt en waarover geen premie wordt berekend. Het bedrag van de franchise wordt..

Lees meer
14 januari, 2019

Verras uw relaties met een abonnement op DentaalLab

Hoe zorgt u ervoor dat uw klanten vier keer per jaar met een glimlach aan u denken? Heel simpel: door hen een cadeau-abonnement op DentaalLab te geven. Als VLHT-lid kunt u nu profiteren van maar liefst 50% korting op de normale abonnementsprijs. U..

Lees meer
02 januari, 2019

Nieuwe CAO Tandtechniek in werking

Na jaren van onderhandelingen zijn de belangrijkste partijen in de tandtechniek het eens geworden over een nieuwe CAO voor de Tandtechniek. Belangrijkste wijziging is een aanpassing van de salarissen met 2,25 procent per 1 januari 2019. De..

Lees meer
DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.