26 november, 2017

Open huis DHTA op 7 december

Denkt u erover uw medewerker een opleiding te laten volgen, of bent u op zoek naar een leerling-werknemer? Of bent u benieuwd met welke cursussen u uw vakmanschap kunt verdiepen? Ook als u gewoon nieuwsgierig bent naar de DHTA, bent u van harte..

Lees meer
10 november, 2017

Nieuw: gratis website voor leden VLHT!

Veel tandtechnische labs hebben nog geen eigen website. Omdat het te duur is, omdat het tijd kost om er een te laten maken of om andere redenen. De VLHT heeft nu de oplossing: het secretariaat kan binnenkort voor leden van de VLHT gratis een..

Lees meer
08 november, 2017

Met korting naar het NVGPT-congres

Op vrijdag 8 december 2017 organiseert de NVGPT haar jaarcongres in de Heerlickheijd van Ermelo over 3D: scannen, ontwerpen en frezen of printen. De NVGPT biedt u een deels theoretische en deels praktische cursus om met deze innovatieve technieken..

Lees meer
04 november, 2017

Terugblik op het Festival voor de Tandtechniek

Op 22 september 2017 werd door de VLHT het Festival voor de tandtechniek georganiseerd in 'Veerkracht' te Klarenbeek. Tijdens dit festival was er een aantal presentaties, gevolgd door een forumdiscussie. Dit alles werd afgewisseld met lekker eten..

Lees meer
03 november, 2017

Regeerakkoord en de gevolgen voor ondernemers

De beoogde regeringspartijen hebben erg lang de tijd genomen om een nieuw regeerakkoord in elkaar te timmeren. Dan hopen we natuurlijk dat in die lange aanloopperiode maatregelen zijn bedacht die het ondernemen aantrekkelijker maken en wat dat..

Lees meer
01 november, 2017

Event specialistisch vakmanschap

Op 13 november organiseert het Meld- en expertisepunt specialistisch vakmanschap het event ‘Innovatiekracht van het Specialistisch Vakmanschap’. Het event wordt gehouden van 15.30 tot 19.00 uur in de Metaal Kathedraal aan de Rijksstraatweg 20 in..

Lees meer
DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.