14 juli, 2017

VLHT-vakcursus 'Digitale workflow' op 9 november

Vanwege het succes van de vakcursussen in de afgelopen jaren hebben we ook in 2017 weer vier cursussen gepland. Op 9 november is het de beurt aan Frans Delfos, met het thema 'Digitale workflow'. De cursus is bedoeld voor tandtechnici, KPT-ers en..

Lees meer
26 juni, 2017

Personeel gezocht: all round tandtechnicus bij Smithuis

Een tandtechnisch bedrijf zoekt een medewerk(st)er. Functie: all round tandtechnicus (M/V). Ervaring: diploma tandtechnicus en ervaring en specialisatie als KPT. Omvang functie: full time. Ingang: per direct. Functieomschrijving Een..

Lees meer
08 juni, 2017

U kunt nu starten met de nieuwe RI&E van de VLHT!

Op de ledenvergadering van 10 april is de geheel vernieuwde RI&E voor de tandtechniek gepresenteerd. Met deze RI&E, die de CD-rom uit 2007 vervangt, kunt u voortaan eenvoudig en gratis een Plan van Aanpak maken. De RI&E is neergelegd in een..

Lees meer
08 juni, 2017

Landelijk Festival voor de Tandtechniek op 22 september!

Op vrijdag 22 september 2017 organiseert de VLHT het 'Festival voor de Tandtechniek', voor alle leden van de VLHT, hun personeelsleden, andere tandtechnici, tandartsen met wie de leden samenwerken en andere genodigden. Tijdens het festival zullen..

Lees meer
07 juni, 2017

Ronde tafelgesprek duurzame inzetbaarheid personeel

In opdracht van het Sociaal Fonds voor de tandtechniek is er een zogenaamde quick scan gemaakt over de duurzame inzetbaarheid van personeel. Het adviesbureau dat de quick scan heeft uitgevoerd wil nu de resultaten bespreken met een aantal..

Lees meer
07 juni, 2017

Open huis Dutch HealthTec Academy

Op maandag 12 juni houdt de Dutch HealthTec Academy een open avond. Van 18.00 uur tot 21.00 uur staan de vakdocenten klaar om alle vragen te beantwoorden over de mbo-opleidingen orthopedisch (schoen)technicus, audicien, opticien, technisch..

Lees meer
DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2019 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.