24 november, 2020

Marnix de Romph voorzitter en Frederik Vogelzang nieuwe directeur ONT

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Organisatie van Nederlandse Tandprothetici (ONT) op vrijdag 13 november werd Marnix de Romph (49) benoemd tot voorzitter van de beroepsvereniging. Frederik Vogelzang volgt De Romph op als directeur van..

Lees meer
20 november, 2020

VLHT-lid in beeld: Gerrit van Dijk van TTMFL Gerrit van Dijk te Groningen

De VLHT is dé vereniging van tandtechnisch laboratoria in Nederland. Bij de leden van de VLHT zit een schat aan kennis en ervaring. Daarom laten we regelmatig een ondernemer-tandtechnicus aan het woord over zijn of haar opleiding, werk,..

Lees meer
09 oktober, 2020

Dental Expo verplaatst naar maart 2022

De komende editie van Dental Expo die gepland stond op 29, 30 en 31 oktober 2020 in Evenementenhal Gorinchem wordt verplaatst naar maart 2022. Het sentiment onder exposanten is in de afgelopen periode erg veranderd en de overgrote meerderheid van..

Lees meer
06 oktober, 2020

Aanbevelingen hygiënemaatregelen tijdens coronacrisis

De VLHT heeft, naar aanleiding van de oproep van premier Rutte aan het bedrijfsleven om na te denken over de 1,5 meter economie voor hun sector, geïnventariseerd hoe tandtechnische laboratoria om kunnen gaan met hygiënemaatregelen tijdens de..

Lees meer
30 september, 2020

Nieuwe trendrapportage sector Specialistisch Vakmanschap verschenen

Het nieuwe 'Trendrapport Specialistisch Vakmanschap' is klaar. Het rapport is gebaseerd op deskresearch, expertinterviews en inzichten vanuit de 'Deel je kennis community'. Er is een subrapport per marktsegment: gezondheidstechnisch vakmanschap..

Lees meer
18 september, 2020

Prinsjesdag en het bedrijfsleven

Op Prinsjesdag presenteerde het kabinet de belangrijkste plannen voor 2021. Een deel van deze plannen betreffen fiscale veranderingen en andere (aanpassingen in) wetgeving die betrekking hebben op het bedrijfsleven. Hieronder worden enkele..

Lees meer
DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.