31 januari, 2018

Cursus 'RI&E in een halve dag'

Het is voor bedrijven die meer dan één FTE aan personeel hebben verplicht een RI&E op te stellen. De nieuwe RI&E van de VLHT is een goede aanleiding om, als het daar tijd voor is, uw Plan van Aanpak op te frissen. Daarbij kunt u nu ook uitgebreide..

Lees meer
04 december, 2017

Publicatieplicht techniekprijzen tandartsen

Vanaf 1 januari zijn tandartsen verplicht om de prijzen van tandtechnische werkstukken bekend te maken in hun praktijk en op hun website. Dit vloeit voort uit een aanpassing van de Regeling Mondzorg in juni van dit jaar. De vereniging van..

Lees meer
02 december, 2017

Online training dementie in de mondzorgpraktijk

KNMT en 'Samen Dementievriendelijk' hebben een een gratis online training over omgaan met dementie gelanceerd voor iedereen die werkt in de mondzorg. Met de training ‘In de mondzorgpraktijk’ kan dementie eerder herkend worden en kan er betere zorg..

Lees meer
29 november, 2017

'In vijf minuten noodkroon uit betaalbare 3D-printer'

In de Dental Tribune van november 2017 verscheen een artikel van dr. Joerd van der Meer met de titel 'In vijf minuten noodkroon uit betaalbare 3D-printer'. In het artikel gaat tandarts Van der Meer in op de komende ontwikkelingen op het gebied van..

Lees meer
26 november, 2017

Open huis DHTA op 7 december

Denkt u erover uw medewerker een opleiding te laten volgen, of bent u op zoek naar een leerling-werknemer? Of bent u benieuwd met welke cursussen u uw vakmanschap kunt verdiepen? Ook als u gewoon nieuwsgierig bent naar de DHTA, bent u van harte..

Lees meer
10 november, 2017

Nieuw: gratis website voor leden VLHT!

Veel tandtechnische labs hebben nog geen eigen website. Omdat het te duur is, omdat het tijd kost om er een te laten maken of om andere redenen. De VLHT heeft nu de oplossing: het secretariaat kan binnenkort voor leden van de VLHT gratis een..

Lees meer
DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.