Waarom lid worden van de VLHT?

De tandtechniek is een prachtig vak. Dat hoeven wij u niet te vertellen. Maar bij ondernemen in de tandtechniek komt meer kijken dan alleen het vaktechnische aspect. U heeft er als het ware een volledige taak naast, die van ondernemer/manager. En daar heeft u nu net niet voor geleerd. Dat hoeft ook niet. Niemand zegt namelijk dat u alles alleen hoeft te doen. De VLHT kan u helpen.

De VLHT houdt zich bezig met het ondersteunen van ondernemers in de branche door u op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen op zowel vaktechnisch gebied, als op het gebied van het ondernemerschap. De VLHT komt op voor de belangen van haar leden als het gaat om bijvoorbeeld nieuwe wetgeving of de CAO. De VLHT onderhoudt contacten met andere relevante organisatie in de sector. En, heel belangrijk, de VLHT kan u op individuele basis helpen met zaken waar u als ondernemer tegenaan loopt.

Wilt u meer informatie? Vult u dan het contactformulier in.

Aanmelding als lid

Wilt u lid worden? Vult u dan onderstaand formulier in. U ontvangt dan een bevestiging, een handboek met een schat aan informatie voor uw praktijk en een wandschildje, waarmee u kunt laten zien dat u lid bent van een professionele tandtechnische verening.

lees verder

Informatievoorziening

We houden u op de hoogte Door middel van deze vernieuwde website kunnen we u nog sneller van actuele informatie voorzien.

lees verder

Belangenbehartiging

De VLHT neemt al tientallen jaren deel aan het CAO-overleg. In de loop van de jaren is veel kennis en ervaring opgebouwd. De VLHT prijst zich gelukkig met de zeer ervaren en betrokken onderhandelaars. Zo draait onze ex-voorzitter, Piet Duijndam, al weer heel wat jaren mee in het CAO-overleg en brengt veel bestuurlijke bagage met zich mee.

lees verder
DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.