04 maart, 2021

Jaarvergadering op 7 oktober bij Dental Impex

Na anderhalf jaar coronacrisis houden we op donderdag 7 oktober 2021 om 19.00 uur weer een 'live' jaarvergadering. Dit keer zullen we gastvrij ontvangen worden door Dental Impex B.V. te Leerdam. Onder meer een korte bedrijfspresentatie, een..

Lees meer
10 december, 2020

DHTA en VLHT bieden cursussen digitale technieken aan

In de loop van 2021 zal de DHTA in samenwerking met de VLHT een aantal cursussen aanbieden om u en uw werknemers (meer) vertrouwd te maken met digitale technieken. De cursussen bestaan uit een theoretisch blok en daarnaast blokken voor..

Lees meer
05 oktober, 2020

Jaarvergadering via webinar op 12 november

Vanwege de coronacrisis zullen we onze jaarvergadering van 2020 in digitale vorm houden. We zouden dit jaar gastvrij ontvangen worden door Dental Impex te Leerdam maar het bestuur vindt het nu niet verantwoord om een fysieke bijeenkomst te..

Lees meer
16 september, 2019

VLHT-vakcursus 'Relining & rebasing' op 16 september

Ook in 2019 hebben we weer enkele vakcursussen voor u in petto! Op 16 september is de beurt aan Ron Scholte met het thema 'Relining of rebasing'. De cursus is bedoeld voor eigenaren van tandtechnische laboratoria en hun medewerkers. Uiteraard..

Lees meer
24 juni, 2019

VLHT-vakcursus 'voorspelbaar kleurbepalen'

VLHT-vakcursus 'Voorspelbaar kleurbepalen' Vakcursus van de VLHT met Stephan van der Made. Klik  hier  voor meer informatie en aanmelden.

Lees meer
07 juni, 2018

VLHT-vakcursus 'Is uw laboratorium digital proof?'

Vakcursus van de VLHT met Germen ​Versteeg. Klik  hier  voor meer informatie en aanmelden.

Lees meer
DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.