07 februari, 2024

Jaarvergadering op 10 april in Bergen op Zoom

Op woensdag 10 april 2024 om 19.00 uur houden we weer onze jaarvergadering. Dit keer bij de Academy voor Tandtechniek en Tandprothetiek te Bergen op Zoom. Alle leden zullen per post een uitnodiging met de agenda ontvangen. De andere stukken voor..

Lees meer
10 januari, 2024

Webinar over nieuw RI&E platform op 7 februari

Zoals eerder gemeld heeft de VLHT een nieuw platform voor de RI&E laten ontwikkelen. Het nieuwe systeem is gereed en leden van de VLHT die ervan gebruik willen maken, kunnen zich vanaf nu aanmelden. Het online invullen van de nieuwe RI&E..

Lees meer
01 juni, 2023

Jaarvergadering op 1 juni bij 4Dental Breda

Op donderdag 1 juni 2023 om 19.00 uur houden we weer onze jaarvergadering. Let op! Deze vergadering is omgezet naar een online vergadering. Degenen die zich hebben aangemeld, zijn hiervan op de hoogte gesteld. Leden kunnen zich nog aanmelden voor..

Lees meer
08 maart, 2023

Behandeling van gebitsslijtage (geannuleerd)

De VLHT organiseert regelmatig cursusavonden voor leden en belangstellenden. Deze avond bestaat uit een aantal lezingen over de behandeling van gebitsslijtage, een symbiose van digitaal en analoog, waarbij de samenwerking tussen tandarts en..

Lees meer
18 oktober, 2022

Cursus RI&E in een halve dag op 22 november

Op 22 november organiseert de VLHT weer de cursus 'RI&E in een halve dag', voor leden met personeel, die snel tot een plan van aanpak in het kader van de RI&E willen komen en tevens over de (verplichte) toetsingsbrief willen beschikken. Voldoet u..

Lees meer
29 maart, 2022

Jaarvergadering op 15 juni bij Van de Hoef Dental

Op woensdag 15 juni 2022 om 19.00 uur houden we weer onze 'live' jaarvergadering. Dit keer zullen we gastvrij ontvangen worden door Van de Hoef Dental te Soest. Onder meer een korte bedrijfspresentatie, een rondleiding en de jaarlijkse..

Lees meer
DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.