18 april, 2016

Ledenvergadering bij NextDent

Algemene ledenvergadering met tevens presentaties van Nexdent en Arseus en een rondleiding door het bedrijf van Nextdent.

Lees meer
12 november, 2015

VLHT-vakcursus Gebitsbeschermers

Vakcursus van de VLHT met Richard Wagenaar. Klik  hier  voor meer informatie en aanmelden.

Lees meer
15 oktober, 2015

VLHT-vakcursus Digital Smile Design

Vakcursus van de VLHT met Erk-Jan Muts. Klik  hier  voor meer informatie en aanmelden.

Lees meer
11 september, 2015

Klinisch tandtechnicus kroon- en brugwerk (jaar 2)

Cursus in 12 dagen van DHTA en Radboud UMC te Nijmegen om in opdracht en onder regie van de patiëntbehandeling digitaal te ondersteunen en een gedeelte van de technische patiëntbehandeling uit te voeren . Klik  hier  voor meer informatie en..

Lees meer
11 september, 2015

Klinisch Prothesetechnicus 2e jaar

Cursus in 12 dagen van de DHTA en de Radboud Universiteit Nijmegen om onder toezicht van de tandarts te kunnen werken aan de volledige prothese voor patiënten. Klik  hier  voor meer informatie en aanmelden.

Lees meer
04 september, 2015

Klinisch Prothesetechnicus 1e jaar

Specialisatie Volledige Prothese voor gediplomeerde tandtechnici. Cursus in 35 dagen van de DHTA en de afdeling Orale Functieleer van het UMC St Radboud te Nijmegen. Klik  hier  voor meer informatie en aanmelden.

Lees meer
DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.