20 februari, 2015

Mondbescherming

Afdruk nemen en mondbeschermer maken . Eendaagse cursus van de DHTA. Klik  hier  voor meer informatie en aanmelden.

Lees meer
12 december, 2014

Jaarcongres NVGPT (met ledenvoordeel VLHT!)

In de tandartspraktijk komen met grote regelmaat nieuwe materialen en technieken beschikbaar. Vernieuwingen in CAD/CAM technieken, keramische materialen en (in)directe composieten volgen elkaar in hoog tempo op. Dit geeft de tandarts veel..

Lees meer
01 december, 2014

VLHT-regiobijeenkomst 'Zuid'

Op maandag 1 december om 19.00 uur vindt onze Regiobijeenkomst 'Zuid' plaats in Hotel Van der Valk in Eindhoven. De bijeenkomst is met name bedoeld voor directeuren/eigenaren van tandtechnische laboratoria in Noord-Nederland. Indien er plaatsen..

Lees meer
27 november, 2014

VLHT-vakcursus 'Restauratiematerialen' (vol)

  Eerste VLHT-vakcursus met Eric van der Winden. Klik  hier  voor meer informatie.

Lees meer
26 november, 2014

NVT Thematour 'Prepareren? Cementeren!' (6)

De Nederlandse Vereniging van Tandartsen (NVT) organiseert de landelijke thema-avond: 'Prepareren? Cementeren!' De thema-avond wordt 6 keer georganiseerd op 6 verschillende locaties. Op 26 november is de bijeenkomst in Nijmegen. Door middel van..

Lees meer
12 november, 2014

NVT Thematour 'Prepareren? Cementeren!' (5)

De Nederlandse Vereniging van Tandartsen (NVT) organiseert de landelijke thema-avond: 'Prepareren? Cementeren!' De thema-avond wordt 6 keer georganiseerd op 6 verschillende locaties. Op 12 november is de bijeenkomst in Utrecht. Door middel van..

Lees meer
DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.