27 november, 2014

VLHT-vakcursus 'Restauratiematerialen' (vol)

  Eerste VLHT-vakcursus met Eric van der Winden. Klik  hier  voor meer informatie.

Lees meer
26 november, 2014

NVT Thematour 'Prepareren? Cementeren!' (6)

De Nederlandse Vereniging van Tandartsen (NVT) organiseert de landelijke thema-avond: 'Prepareren? Cementeren!' De thema-avond wordt 6 keer georganiseerd op 6 verschillende locaties. Op 26 november is de bijeenkomst in Nijmegen. Door middel van..

Lees meer
12 november, 2014

NVT Thematour 'Prepareren? Cementeren!' (5)

De Nederlandse Vereniging van Tandartsen (NVT) organiseert de landelijke thema-avond: 'Prepareren? Cementeren!' De thema-avond wordt 6 keer georganiseerd op 6 verschillende locaties. Op 12 november is de bijeenkomst in Utrecht. Door middel van..

Lees meer
27 oktober, 2014

NVT Thematour 'Prepareren? Cementeren! (4)

De Nederlandse Vereniging van Tandartsen (NVT) organiseert de landelijke thema-avond: 'Prepareren? Cementeren!' De thema-avond wordt 6 keer georganiseerd op 6 verschillende locaties. Op 27 oktober is de bijeenkomst in Nootdorp. Door middel van..

Lees meer
02 oktober, 2014

NVT Thematour 'Prepareren? Cementeren!' (3)

De Nederlandse Vereniging van Tandartsen (NVT) organiseert de landelijke thema-avond: 'Prepareren? Cementeren!' De thema-avond wordt 6 keer georganiseerd op 6 verschillende locaties. Op 2 oktober is de bijeenkomst in Amsterdam. Door middel van..

Lees meer
29 september, 2014

NVT Thematour 'Prepareren? Cementeren!' (2)

De Nederlandse Vereniging van Tandartsen (NVT) organiseert de landelijke thema-avond: 'Prepareren? Cementeren!' De thema-avond wordt 6 keer georganiseerd op 6 verschillende locaties. Op 29 september is de bijeenkomst in Zwolle. Door middel van..

Lees meer
DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.