06 oktober, 2020

Aanbevelingen hygiënemaatregelen tijdens coronacrisis

De VLHT heeft, naar aanleiding van de oproep van premier Rutte aan het bedrijfsleven om na te denken over de 1,5 meter economie voor hun sector, geïnventariseerd hoe tandtechnische laboratoria om kunnen gaan met hygiënemaatregelen tijdens de..

Lees meer
30 september, 2020

Nieuwe trendrapportage sector Specialistisch Vakmanschap verschenen

Het nieuwe 'Trendrapport Specialistisch Vakmanschap' is klaar. Het rapport is gebaseerd op deskresearch, expertinterviews en inzichten vanuit de 'Deel je kennis community'. Er is een subrapport per marktsegment: gezondheidstechnisch vakmanschap..

Lees meer
18 september, 2020

Prinsjesdag en het bedrijfsleven

Op Prinsjesdag presenteerde het kabinet de belangrijkste plannen voor 2021. Een deel van deze plannen betreffen fiscale veranderingen en andere (aanpassingen in) wetgeving die betrekking hebben op het bedrijfsleven. Hieronder worden enkele..

Lees meer
10 september, 2020

Steunpakket corona wordt langzaam afgebouwd

In het derde steunpakket van de overheid zijn de NOW, TVL (voorheen TOGZO) en de Tozo in aangepaste vorm verlengd tot eind juni 2021. De regelingen worden de komende maanden versoberd en afgebouwd. Zo gaat bij de NOW 3 de minimale omzetdaling..

Lees meer
06 september, 2020

Een half jaar corona

De vakantieperiode is voorbij. Langzaam wordt duidelijk dat het corona-virus een hardnekkige impact zal houden op ons leven. Het virus heeft veel slachtoffers gemaakt. Er zijn mensen overleden en velen hebben blijvende schade opgelopen aan hun..

Lees meer
06 september, 2020

VLHT-lid in beeld: Derk-Jan de Haan van Tandtechniek Hilversum

De VLHT is dé vereniging van tandtechnisch laboratoria in Nederland. Bij de leden van de VLHT zit een schat aan kennis en ervaring. Daarom laten we regelmatig een ondernemer-tandtechnicus aan het woord over zijn of haar opleiding, werk,..

Lees meer
DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.