28 mei, 2020

Open huis DHTA op 10 maart en 15 juni

De nieuwe directeur Ruud Mols nodigt u uit voor het Open Huis van de Dutch HealthTec Academy (DHTA) op dinsdag 10 maart of maandag 15 juni van 18.00 tot 21.00 uur. Kom kijken in de nieuwe digital classroom voor tandtechniek, ruik het gips in het..

Lees meer
27 mei, 2020

Nieuwe steunmaatregelen voor bedrijven

Op woensdag 20 mei 2020 heeft de overheid een tweede pakket noodmaatregelen aangekondigd om bedrijven te helpen de coronacrisis het hoofd te bieden. Hieronder vindt u in het kort de belangsrijkste maatregelen uit het noodpakket 2.0...

Lees meer
21 mei, 2020

Extra vragenlijst COVID-19 opgenomen in de RI&E website

  Veel bedrijven zijn inmiddels aan de slag om hun werkomgeving op basis van de anderhalve-meter-samenleving in te richten. Een deel van de mensen werkt thuis, maar er zijn ook weer steeds meer medewerkers op de werkplek actief. Om de risico’s..

Lees meer
21 mei, 2020

Pensioenfonds komt met HR-dataportaal voor werkgevers

PFZW levert al jaren geaggregeerde arbeidsmarktdata aan verschillende initiatieven in de sector. Zoals de cao-tafels, arbeidsmarktfondsen, het AZW-programma en ook aan werkgevers. Uitgebreid onderzoek heeft aangetoond hoe PFZW met deze data..

Lees meer
30 april, 2020

Vacatures bij de opleiding Tandtechniek

Uw toekomstige collega’s opleiden? De opleiding Tandtechniek aan Dutch HealthTec Academy groeit. Ook komend schooljaar. Daarom zoekt de DHTA bevlogen tandtechnici. Die met passie hun vakmanschap en praktijkervaring willen overbrengen op hun..

Lees meer
29 april, 2020

De VLHT en de coronacrisis

Ten tijde van dit schrijven is het 23 april 2020. De tandartsen, onze klanten, gaan mondjesmaat hun praktijken weer opstarten. Zij zijn vijf weken dicht geweest, waardoor ook de werkzaamheden in de tandtechnische laboratoria tot stilstand kwamen...

Lees meer
DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.