13 augustus, 2019

Examenresultaten opleiding tandtechniek en KPT 2019

Op 5 juli 2019 heeft de feestelijke uitreiking van alweer de dertigste cursus Klinisch Prothese Technicus plaatsgevonden te Nijmegen. Er waren veertien geslaagden. Tevens heeft de opleiding tandtechniek deze zomer weer een aantal gediplomeerden..

Lees meer
13 augustus, 2019

Jaarverslag 2018 verschenen

Op de ledenvergadering van 23 mei te Almere is het jaarverslag van de VLHT over 2018 vastgesteld. In het jaarverslag wordt onder meer aandacht besteed aan de economische situatie in de sector, de aanpassing van de CAO, de overgang van de..

Lees meer
12 augustus, 2019

VLHT-lid in beeld: Jaron Roubos van STL Jaron Roubos B.V.

De VLHT is dé vereniging van tandtechnisch laboratoria in Nederland. Bij de leden van de VLHT zit een schat aan kennis en ervaring. Daarom laten we regelmatig een ondernemer-tandtechnicus aan het woord over zijn of haar opleiding, werk,..

Lees meer
19 juli, 2019

Verwarring over CAO in de tandtechnische branche

De laatste weken bereiken ons vragen van leden over de CAO. Dit omdat de BTT haar eigen CAO om onduidelijke redenen aan alle tandtechnisch labs heeft gestuurd. Voor alle duidelijkheid: de CAO van de BTT, die na een verhoging in 2018 met 1% nu een..

Lees meer
01 mei, 2019

Werk gezocht (mei 2019)

In april is onderstaande open sollicitatie bij ons binnengekomen. Leden van de VLHT kunnen het CV van deze persoon opvragen, onder vermelding van het sollicitatienummer. Reacties van commerciële intermediairs worden niet op prijs gesteld...

Lees meer
19 april, 2019

ACTA viert zevende lustrum op 29 mei

35 Jaar geleden is ACTA ontstaan als samenwerkingsverband van de faculteiten der Tandheelkunde van de UvA en de VU. In de loop van die 35 jaar is er veel veranderd, met verstrekkende gevolgen voor de mondzorg. Op 29 mei wordt bekeken welke..

Lees meer
DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.