04 september, 2018

VLHT-vakcursus VP op 8 november

Na twee interessante cursussen in het voorjaar hebben we ook in het najaar weer een cursus gepland. Op 8 november is het (weer) de beurt aan Nittert Postema, met het thema 'De volledige prothese'. De cursus is bedoeld voor eigenaren van..

Lees meer
01 september, 2018

Jaarverslag 2017 verschenen

Op de jongste ledenvergadering is het jaarverslag van de VLHT over 2017 vastgesteld. In het jaarverslag wordt onder meer aandacht besteed aan de economische situatie in de sector, de samenwerking met andere stakeholders, de ontwikkelingen op het..

Lees meer
01 augustus, 2018

Basiscontract met arbodienst verplicht gesteld

Op 1 juli 2018 is een wijziging van de Arbeidsomstandighedenwet (Arbowet) van kracht geworden. De nieuwe wet bepaalt dat iedere werkgever voortaan moet beschikken over een eigen overeenkomst met een arbodienst of bedrijfsarts: het basiscontract...

Lees meer
16 juli, 2018

Werk gezocht (juli 2018)

In juli is onderstaande open sollicitatie bij ons binnengekomen. Leden van de VLHT kunnen het CV van deze persoon opvragen, onder vermelding van het sollicitatienummer. Reacties van commerciƫle intermediairs worden niet op prijs gesteld...

Lees meer
01 mei, 2018

Modeldocumenten voor de AVG nu beschikbaar

Op 25 mei dient u te voldoen aan de bepalingen van de AVG, de (Europese) Algemene Verordening Gegevensbescherming. Op 1 maart hebben we een stappenplan voor de invoering van de AVG in uw lab op onze website gezet en kort daarna ook in de..

Lees meer
25 april, 2018

Gratis website voor leden nu bestelbaar

Veel tandtechnische labs hebben nog geen eigen website. Omdat het te duur is, omdat het tijd kost om er een te laten maken of om andere redenen. De VLHT heeft nu de oplossing: het secretariaat kan voor leden van de VLHT gratis een website..

Lees meer
DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.