16 juli, 2020

Nieuwe coronaregels per 1 juli

De coronacrisis wordt al bestempeld als de zwaarste crisis sinds de tweede wereldoorlog. Wereldwijd zijn veel patiënten overleden of hebben langdurig ernstige klachten. Daarnaast heeft de economie enige tijd bijna stilgelegen. Ook onze bedrijven..

Lees meer
17 juni, 2020

Website Gebitswijzer in nieuw jasje

Het is alweer een tijd geleden dat de VLHT de Gebitswijzer heeft uitgegeven, een boekwerkje waarin de vele mogelijkheden van het tandtechnische ambacht naar voren worden gebracht. Dit was in de jaren zeventig al eerder gedaan met de uitgave..

Lees meer
17 juni, 2020

Verhoging minimumloon per 1 juli 2020

Zoals u wellicht weet wordt het minimumloon per 1 juli 2020 verhoogd. Omdat door de verhoging het minimumloon hoger wordt dan enkele van de huidige treden van schaal 0 en schaal A van de Cao voor de Tandtechniek, moeten deze schalen aangepast..

Lees meer
12 juni, 2020

TOGS en TVL ook voor de tandtechniek!

Na een uitgebreide lobby vanuit de vereniging heeft het ministerie van Economische Zaken en Klimaat ons vandaag telefonisch medegedeeld dat tandtechnische bedrijven met de SBI-code 32.50.1 vanaf heden een beroep kunnen doen op de zogenaamde..

Lees meer
11 juni, 2020

Coronacrisis en vakantierechten (update)

Bij de VLHT zijn de afgelopen weken veel vragen binnengekomen over de vakantiedagen van werknemers, bij voorbeeld over reeds vastgelegde vakanties en over het te verwachten 'stuwmeer' aan vakantiedagen dat in de zomer dreigt te worden opgenomen...

Lees meer
11 juni, 2020

PFZW verlengt coulanceregelingen wegens corona

Het coronavirus leidt bij veel ondernemers tot financiële problemen en onzekerheid. Daarom kunt u bij PFZW om uitstel van betaling vragen of een betalingsregeling afspreken. Tijdelijk gelden dan andere afspraken voor het innen van de premie. PFZW..

Lees meer
DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.