28 november, 2022

Verzekeringswijzer Tandprothetische Zorg gelanceerd

Op 24 november is de Verzekeringswijzer Tandprothetische Zorg 2023 gelanceerd. Deze ondersteunt verzekerden bij het maken van een keuze voor een zorgverzekeraar op het gebied van tandprothetische zorg. Vanuit patiëntenperspectief maakt de..

Lees meer
07 november, 2022

Tekst nieuwe Cao is beschikbaar

In april hebben we u geïnformeerd over het principeakkoord over een nieuwe Cao Tandtechniek 2022-2023. Ook hebben we toen de uit deze Cao voortvloeiende nieuwe salaristabel gepubliceerd. Nu zijn de Cao-partijen het tevens eens geworden over de..

Lees meer
07 november, 2022

Pensioenen PFZW in 2023 omhoog, premie blijft gelijk

Op 1 januari 2023 gaan de pensioenen bij PFZW omhoog met 6%, na een eerdere verhoging in oktober met 2,7%. De verhoging is mogelijk omdat PFZW met een dekkingsgraad van 115,7% inmiddels ruimte boven de vereiste 105% zit. De pensioenpremie die..

Lees meer
18 oktober, 2022

Verslag ledenvergadering beschikbaar voor leden

Op woensdag 15 juni 2022 hielden we onze jaarvergadering, dit keer weer 'live' bij Van de Hoef Dental te Soest. Onder meer een korte bedrijfspresentatie, een rondleiding en de jaarlijkse ledenvergadering stonden op het programma. Het verslag van..

Lees meer
30 september, 2022

Pas op met facturen van Dentsply Sirona

De afgelopen maanden hebben we veel vragen van leden gekregen over de facturen van Dentsply Sirona en de zogenaamde verleggingsregeling die zij toepassen. Het onderwerp is ook aan de orde geweest op onze ledenvergadering van 15 juni. Door de..

Lees meer
30 september, 2022

Subsidieregeling sociaal fonds voor leerlingen beëindigd

Jaarlijks besluiten tientallen jonge mensen om het mooie vak van de tandtechniek te gaan leren. Een leerling opleiden kost echter geld. Voor de BBL- opleiding aan de DHTA kon er een subsidie aangevraagd worden bij het Sociaal Fonds voor de..

Lees meer
DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.