15 november, 2019

Nieuwe contributietarieven per 1 januari 2020

Het bestuur heeft besloten dat de contributie van de VLHT omlaag kan en heeft een voorstel voor een nieuwe contributiestaffel schriftelijk voorgesteld aan de leden. Inmiddels hebben de leden zich akkoord verklaard met de nieuwe tarieven, die op 1..

Lees meer
08 november, 2019

Verbod op 'gunstbetoon' in medische sector

Gunstbetoon gaat om het aanbieden van geld, diensten of goederen met het kennelijke doel de verkoop van een medisch hulpmiddel te bevorderen. Het gaat bijvoorbeeld om het geven van cadeaus of het vergoeden van diners, (dienst)reizen en..

Lees meer
08 november, 2019

Kwartaalbericht Pensioenfonds (2019 kwartaal 3)

De beleidsdekkingsgraad van Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is in het tweede kwartaal van 2019 gedaald van 99,9% naar 97,3%. De actuele dekkingsgraad is gedaald naar 92,2%. Overzicht van de belangrijkste resultaten in het derde kwartaal..

Lees meer
02 november, 2019

Nieuwe regels voor oproepkrachten op komst

Voor werkgevers met oproepkrachten of werknemers met een min-max contract komen er grote veranderingen aan in 2020. Zo moet de oproepkracht na verloop van twaalf maanden een minimaal aantal uren krijgen. Ook moeten oproepen voortaan eerder..

Lees meer
23 september, 2019

Gevolgen belastingplannen voor werkgevers en werknemers

Op de laatste Prinsjesdag zijn er verschillende plannen bekend gemaakt die gevolgen hebben voor de loonkosten, de werkgeverslasten en het nettoloon van de medewerkers. Zo zullen er nog maar twee schijven overblijven in de belastingtarieven, wordt..

Lees meer
09 september, 2019

Contributiestaffel op de schop

Binnenkort vergadert het bestuur van de VLHT over een nieuwe contributiestaffel. De VLHT kent momenteel zes contributiecategorie├źn, elk met een eigen tarief. De laatste jaren heeft de vereniging een positief resultaat behaald. Een verdere..

Lees meer
DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.