15 februari, 2022

WIA-aanvraag werknemers met Long COVID

Heeft u een werknemer in dienst die al bijna 2 jaar (104 weken) ziek is door Long COVID? Dan kan uw werknemer misschien een WIA-uitkering krijgen. Zodra uw werknemer 88 weken ziek is, krijgt hij een brief van het UWV. Hierin staat hoe hij een..

Lees meer
01 februari, 2022

Te koop: inventaris en materialen tandtechnisch lab

De bedrijfsactiviteiten van een voormalig lid van de VLHT zijn beëindigd, omdat de eigenaar de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt. De inventaris inclusief materialen van het betreffende lab staan nu te koop. De gehele inventaris is als..

Lees meer
28 januari, 2022

Transparantie inzake tarieven tandtechniek

  Recentelijk kregen we een vraag van een lid of de tandarts nog steeds verplicht is om in de praktijk een lijst met tarieven voor tandtechnische werkstukken te tonen. Dit is inderdaad nog steeds het geval. Dit is geregeld in de Regeling..

Lees meer
28 januari, 2022

Kwartaalbericht pensioenfonds (2021 kwartaal 4)

De actuele dekkingsgraad van PFZW steeg in het vierde kwartaal van 102,0% naar 106,6%. De beleidsdekkingsgraad steeg van  96,5 % naar 99,7%. De stijging werd met name veroorzaakt door toenemende beleggingsopbrengsten. De beleggingen waren goed..

Lees meer
19 januari, 2022

Open Huis DHTA op zaterdag 22 januari van 10 tot 14 uur

Groeien als professional? Dat kan met een opleiding van de Dutch HealthTec Academy (DHTA) in Utrecht! Op zaterdag 22 januari tussen 10.00 en 14.00 uur bent u van harte welkom om langs te komen. Docenten geven dan informatie over de opleidingen..

Lees meer
19 januari, 2022

Uitnodiging voor webinar over het nieuwe pensioenstelsel

Wat houdt het nieuwe pensioenstelsel precies in? En wat betekent dat voor u als werkgever? Op maandag 14 februari organiseert PFZW speciaal voor werkgevers een webinar over de nieuwe regels voor pensioenen, mét de mogelijkheid om vragen te..

Lees meer
DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.