12 juni, 2020

TOGS en TVL ook voor de tandtechniek!

Na een uitgebreide lobby vanuit de vereniging heeft het ministerie van Economische Zaken en Klimaat ons vandaag telefonisch medegedeeld dat tandtechnische bedrijven met de SBI-code 32.50.1 vanaf heden een beroep kunnen doen op de zogenaamde..

Lees meer
11 juni, 2020

Coronacrisis en vakantierechten (update)

Bij de VLHT zijn de afgelopen weken veel vragen binnengekomen over de vakantiedagen van werknemers, bij voorbeeld over reeds vastgelegde vakanties en over het te verwachten 'stuwmeer' aan vakantiedagen dat in de zomer dreigt te worden opgenomen...

Lees meer
11 juni, 2020

PFZW verlengt coulanceregelingen wegens corona

Het coronavirus leidt bij veel ondernemers tot financiële problemen en onzekerheid. Daarom kunt u bij PFZW om uitstel van betaling vragen of een betalingsregeling afspreken. Tijdelijk gelden dan andere afspraken voor het innen van de premie. PFZW..

Lees meer
28 mei, 2020

Open huis DHTA op 10 maart en 15 juni

De nieuwe directeur Ruud Mols nodigt u uit voor het Open Huis van de Dutch HealthTec Academy (DHTA) op dinsdag 10 maart of maandag 15 juni van 18.00 tot 21.00 uur. Kom kijken in de nieuwe digital classroom voor tandtechniek, ruik het gips in het..

Lees meer
27 mei, 2020

Nieuwe steunmaatregelen voor bedrijven

Op woensdag 20 mei 2020 heeft de overheid een tweede pakket noodmaatregelen aangekondigd om bedrijven te helpen de coronacrisis het hoofd te bieden. Hieronder vindt u in het kort de belangsrijkste maatregelen uit het noodpakket 2.0...

Lees meer
21 mei, 2020

Extra vragenlijst COVID-19 opgenomen in de RI&E website

  Veel bedrijven zijn inmiddels aan de slag om hun werkomgeving op basis van de anderhalve-meter-samenleving in te richten. Een deel van de mensen werkt thuis, maar er zijn ook weer steeds meer medewerkers op de werkplek actief. Om de risico’s..

Lees meer
DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.