30 december, 2021

Contributie VLHT 2022

Over ruim een maand zullen de contributiefacturen 2022 verstuurd worden. Zoals u weet kent de VLHT meerdere contributietarieven. Hebben er de afgelopen tijd veranderingen plaatsgevonden in de omvang van uw personeelsbestand, en bent u daardoor in..

Lees meer
30 december, 2021

PFZW stelt cijfers en bedragen voor 2022 vast

Het pensioenfonds voor zorg-en welzijn, waaronder sinds enkele jaren ook de tandtechniek valt, heeft de cijfers en bedragen voor 2022 vastgesteld. De belangrijkste veranderingen zijn de stijging van de premie met 0,8 procentpunt en van de..

Lees meer
30 december, 2021

Verhoging minimumloon per 1 januari 2022

Zoals u wellicht weet wordt het minimumloon per 1 januari 2022 verhoogd. Omdat door de verhoging het minimumloon hoger wordt dan enkele van de huidige treden van schaal 0 en schaal A van de Cao voor de Tandtechniek, moeten deze schalen aangepast..

Lees meer
30 december, 2021

Nieuwjaarswens

Alweer hebben we in de tandtechniek een bijzonder en uitdagend jaar achter de rug. Weliswaar zonder 'mondzorglockdown', zoals in 2020, maar met alle andere problemen en ongemakken die corona met zich meebrengt. Intussen proberen we als..

Lees meer
26 november, 2021

Keuzehulp Tandprothetische Zorg gelanceerd

Op 25 november is de Keuzehulp Tandprothetische Zorg 2022 gepubliceerd. De Keuzehulp ondersteunt verzekerden jaarlijks bij het maken van een passende keuze voor een zorgverzekeraar op het gebied van tandprothetische zorg. Op een eenvoudige wijze..

Lees meer
26 november, 2021

Verkiezing beste leerbedrijf en praktijkopleider

Welk erkend leerbedrijf heeft het leren in de praktijk zo goed voor elkaar dat het de titel beste leerbedrijf dik verdient? Voor welke praktijkopleider is werkelijk niets te gek als het om mbo-studenten gaat? Nu is hét moment om ze voor te dragen..

Lees meer
DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.