21 mei, 2020

Pensioenfonds komt met HR-dataportaal voor werkgevers

PFZW levert al jaren geaggregeerde arbeidsmarktdata aan verschillende initiatieven in de sector. Zoals de cao-tafels, arbeidsmarktfondsen, het AZW-programma en ook aan werkgevers. Uitgebreid onderzoek heeft aangetoond hoe PFZW met deze data..

Lees meer
30 april, 2020

Vacatures bij de opleiding Tandtechniek

Uw toekomstige collega’s opleiden? De opleiding Tandtechniek aan Dutch HealthTec Academy groeit. Ook komend schooljaar. Daarom zoekt de DHTA bevlogen tandtechnici. Die met passie hun vakmanschap en praktijkervaring willen overbrengen op hun..

Lees meer
29 april, 2020

De VLHT en de coronacrisis

Ten tijde van dit schrijven is het 23 april 2020. De tandartsen, onze klanten, gaan mondjesmaat hun praktijken weer opstarten. Zij zijn vijf weken dicht geweest, waardoor ook de werkzaamheden in de tandtechnische laboratoria tot stilstand kwamen...

Lees meer
28 april, 2020

Aanbevelingen hygiënemaatregelen tijdens coronacrisis

De VLHT heeft, naar aanleiding van de oproep van premier Rutte aan alle sectoren om na te denken over de ‘anderhalvemetereconomie’ binnen hun specifieke sector, geïnventariseerd hoe tandtechnisch laboratoria om kunnen gaan met hygiëne tijdens de..

Lees meer
28 april, 2020

Tandartsen hervatten werkzaamheden

Het zal u niet ontgaan zijn dat tandartspraktijken sinds 20 april hun werkzaamheden weer opstarten of plannen dat te gaan doen. Niet alle praktijken zullen direct weer open gaan en in eerste instantie zal het vaak mondjesmaat zijn. De patiënten..

Lees meer
28 april, 2020

In memoriam: Ineke Messelink

Bedroefd moeten wij u melden dat Ineke Messelink op 18 april 2020, op 75-jarige leeftijd is overleden. Ineke heeft zich de afgelopen decennia met hart en ziel ingezet voor de VLHT. In eerste instantie voerde zij met haar man het secretariaat. De..

Lees meer
DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.