14 januari, 2019

Verras uw relaties met een abonnement op DentaalLab

Hoe zorgt u ervoor dat uw klanten vier keer per jaar met een glimlach aan u denken? Heel simpel: door hen een cadeau-abonnement op DentaalLab te geven. Als VLHT-lid kunt u nu profiteren van maar liefst 50% korting op de normale abonnementsprijs. U..

Lees meer
02 januari, 2019

Nieuwe CAO Tandtechniek in werking

Na jaren van onderhandelingen zijn de belangrijkste partijen in de tandtechniek het eens geworden over een nieuwe CAO voor de Tandtechniek. Belangrijkste wijziging is een aanpassing van de salarissen met 2,25 procent per 1 januari 2019. De..

Lees meer
28 december, 2018

Verenigingen luiden de noodklok over beleid VGZ

Op 28 december hebben de VLHT, de ONT en de BTT een persbericht verstuurd over het inkoopbeleid van zorgverzekeraar VGZ. VGZ biedt volgens de beroepsverenigingen van mondzorgverleners tarieven aan die zo laag zijn dat deze niet kostendekkend zijn,..

Lees meer
05 november, 2018

Workshop MFP van de NVGPT op 23 november in Enschede

Op 23 november 2018 organiseert de NVGPT weer een workshop MFP in het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde van het Medisch Spectrum Twente te Enschede. Diverse thema's gerelateerd aan de MFP zullen belicht worden. Er hebben zich al enkele mensen..

Lees meer
14 september, 2018

NWVT cursus: Het belang van een goede occlusie

Occlusie en articulatie is een onderwerp dat terecht in de belangstelling staat binnen de mondzorg. Het belang van een goede occlusie en articulatie laat zich niet makkelijk bewijzen, echter, nuchter en logisch nadenken is gewenst. Een aantal..

Lees meer
06 september, 2018

Voorstel voor nieuwe cao voor de tandtechniek: reageer!

Zoals u weet liep onze huidige cao formeel tot 1 juli 2014. Sindsdien is er veel gepraat en onderhandeld over een nieuwe cao, maar door een blokkade van een van de onderhandelingspartijen hebben we erg veel vertraging opgelopen. Daarom zijn we..

Lees meer
DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.