21 december, 2020

Fusie tandartsverenigingen KNMT en ANT is een feit

De beroepsverenigingen voor tandartsen en tandartsspecialisten ANT en KNMT bundelen de krachten. Per 1 januari 2021 fuseren ze tot één organisatie die de belangen van de beroepsgroep gaat behartigen. De leden van beide verenigingen stemden op 11..

Lees meer
10 december, 2020

Veranderingen in wet- en regelgeving 2021 (update)

Per 1 januari 2021 krijgen mkb’ers weer te maken met nieuwe wetten en regels. Zo gaat de zelfstandigenaftrek verder omlaag en wordt de zogenaamde baangerelateerde investeringskorting (BIK) geintroduceerd. Een bedrijfspand kopen wordt duurder...

Lees meer
10 december, 2020

Contributieheffing VLHT 2021

Over ruim een maand zullen de contributiefacturen 2021 verstuurd worden. Zoals u weet kent de VLHT meerdere contributietarieven. Hebben er de afgelopen tijd veranderingen plaatsgevonden in de omvang van uw personeelsbestand, en bent u daardoor in..

Lees meer
02 december, 2020

Invoering MDR uitgesteld (update)

Per 26 mei 2020 zouden er nieuwe regels gaan gelden voor het op de markt brengen van medische hulpmiddelen, de Medical Device Regulation (MDR). De tandtechnische producten die wij binnen onze branche maken vallen daar ook onder. Sinds de eerste..

Lees meer
01 december, 2020

Keuzehulp Tandprothetische Zorg gelanceerd

Vanaf 26 november 2020 staat de Keuzehulp Tandprothetische Zorg weer op kunstgebit.nl. De Keuzehulp ondersteunt verzekerden bij de keuze voor een zorgverzekeraar op het gebied van tandprothetische zorg. Op eenvoudige wijze maakt de Keuzehulp..

Lees meer
30 november, 2020

Nieuwe afspraken met BHV NL over tarieven VLHT-leden

Bedrijfshulpverlening (BHV) is de hulp die wordt verleend bij ongewenste gebeurtenissen in een organisatie, die de veiligheid en/of gezondheid van de werknemers en andere aanwezigen bedreigen (zoals brand en ongevallen). Bedrijfshulpverlening is..

Lees meer
DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.