Terug

Vraag subsidie voor leerling tijdig aan

Jaarlijks besluiten tientallen jonge mensen om het mooie vak van de tandtechniek te gaan leren. Een leerling opleiden kost u als werkgever geld. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) komt u echter tegemoet. Op basis van de Subsidieregeling Praktijkleren kan er subsidie verstrekt worden aan een werkgever voor een gerealiseerde praktijkleerplaats in het kader van een BBL-opleiding. Subsidieaanvragen moeten op tijd worden ingediend. Die voor het studiejaar 2023-2024 uiterlijk op 17 september 2024.

Klik hier voor de website van de RVO, om de subsidie aan te vragen. Om in aanmerking te komen voor de subsidie geldt een aantal voorwaarden. Daarnaast is er een beperkt budget dus op is op.

De mogelijkheid om ook subsidie aan te vragen bij het Sociaal Fonds voor de Tandtechniek is enkele jaren geleden vervallen, vanwege de opheffing van het fonds. Ook de zogenaamde STAP-subsidie bestaat niet meer.

DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.