Terug

Met plezier blijven werken in de tandtechniek!

Onderzoek uit 2017 heeft geleerd dat het enerzijds moeilijk is om goede vakmensen te vinden voor het werk in de tandtechniek en anderzijds dat er weinig mobiliteit (ontwikkeling/doorstroom) is onder werknemers. Het Sociaal Fonds voor de Tandtechniek heeft daarom geld beschikbaar gesteld om te investeren in de inzetbaarheid van medewerkers, om uitval te voorkomen en ontwikkeling te stimuleren.

James Loopbaan biedt een programma waar u én uw werknemers kosteloos gebruik van kunnen maken. De dienstverlening van James richt zich daarbij op het ontwikkelen van loopbaancompetenties en activeren van persoonlijke ontwikkeling. James is een onafhankelijke partij en een betrouwbare en vertrouwelijke gesprekspartner voor uw medewerkers.

1. Ontwikkelspreekuur
Heeft u wel eens vragen over uw werk of loopbaan? Bijvoorbeeld wat u nog meer zou kunnen doen, hoe u zich verder kunt ontwikkelen of wat uw kwaliteiten zijn? Of heeft u vragen over werkdruk of het combineren van werk en privé?
Tijdens het ontwikkelspreekuur van James kunt u terecht met deze vragen. In een kort gesprek, telefonisch of digitaal, van maximaal 45 minuten met een loopbaancoach komt u al een stap dichter bij het beantwoorden van uw vragen. De coach kan u ook informeren over de mogelijkheden die er zijn om verder aan de slag te gaan met uw loopbaan.

2. Loopbaanontwikkeltraject
Soms is er iets meer tijd nodig om verder komen met de vragen over uw werk. Dan past een loopbaanontwikkeltraject misschien bij u. Samen met de coach gaat u in een aantal gesprekken (live of online) op zoek naar antwoorden zodat u daarna weer met plezier verder kunt in uw werk.

Neem contact op met James voor meer informatie, bel 030-7511900 of mail naar info@jamesloopbaan.nl. Direct aanmelden kan via de website van James.

DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.