22 november, 2019

Open Huis DHTA op 11 december

De nieuwe directeur Ruud Mols nodigt u uit voor het Open Huis van de Dutch HealthTec Academy (DHTA) en Dutch Shoe Academy (DSA) op woensdag 11 december van 18.00 tot 21.00 uur.   Waarschijnlijk kent u de Academy van de DHTA al. Maar nu is een..

Lees meer
21 november, 2019

VLHT-lid in beeld: Paul Goedegebuure

De VLHT is dé vereniging van tandtechnisch laboratoria in Nederland. Bij de leden van de VLHT zit een schat aan kennis en ervaring. Daarom laten we regelmatig een ondernemer-tandtechnicus aan het woord over zijn of haar opleiding, werk,..

Lees meer
15 november, 2019

Nieuwe contributietarieven per 1 januari 2020

Het bestuur heeft besloten dat de contributie van de VLHT omlaag kan en heeft een voorstel voor een nieuwe contributiestaffel schriftelijk voorgesteld aan de leden. Inmiddels hebben de leden zich akkoord verklaard met de nieuwe tarieven, die op 1..

Lees meer
08 november, 2019

Verbod op 'gunstbetoon' in medische sector

Gunstbetoon gaat om het aanbieden van geld, diensten of goederen met het kennelijke doel de verkoop van een medisch hulpmiddel te bevorderen. Het gaat bijvoorbeeld om het geven van cadeaus of het vergoeden van diners, (dienst)reizen en..

Lees meer
08 november, 2019

Kwartaalbericht Pensioenfonds (2019 kwartaal 3)

De beleidsdekkingsgraad van Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is in het tweede kwartaal van 2019 gedaald van 99,9% naar 97,3%. De actuele dekkingsgraad is gedaald naar 92,2%. Overzicht van de belangrijkste resultaten in het derde kwartaal..

Lees meer
02 november, 2019

Nieuwe regels voor oproepkrachten op komst

Voor werkgevers met oproepkrachten of werknemers met een min-max contract komen er grote veranderingen aan in 2020. Zo moet de oproepkracht na verloop van twaalf maanden een minimaal aantal uren krijgen. Ook moeten oproepen voortaan eerder..

Lees meer
DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.